HTC Reparatie HTC Reparatie

Het bedrijf HTC bestaat sinds 1997, in het begin van hun bestaan maakte zij pda's voor andere merken zoals o.a. Qtek en Dopod. Later ging HTC ook mobiele apparaten uitbrengen onder de naam HTC. HTC toestellen draaiden in het begin onder Windows Mobile, maar later werd dat steeds meer Android. In 2012 ging het steeds slechter met HTC, dit kwam mede door de hoge verkoopcijfers van de iPhone en Samsung toestellen. Pas in 2013 begon HTC financieel weer op te krabbelen, wat voornamelijk te wijten is aan de komst van de HTC One. HTC is een serieuze speler op de smartphone markt, daardoor zijn er ook redelijk veel HTC gebruikers in Nederland. Een HTC smartphone kan uiteraard ook wel eens kapot gaan, waardoor een reparatie gewenst is. Nu is het van belang dat je een betrouwbaar bedrijf bij jou in de buurt kan vinden, die de reparatie uit kan voeren. Wij helpen jou daar graag bij, kies hieronder het type toestel welke jij wilt laten repareren. Binnen enkele stappen vind je een professioneel bedrijf bij jou in de buurt die jouw HTC smartphone kan herstellen.

 

Stap 1: Kies het type HTC Smartphone

 
 

Waar kan je jouw HTC smartphone laten repareren?

Niemand hoopt het ooit mee te maken, maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Ook jouw HTC smartphone kan wel eens kapot gaan, waardoor een bezoekje aan een reparatiebedrijf noodzakelijk is. Hieronder een overzicht van de plaatsten waar je op dit moment een smartphone kan laten repareren bij een aangesloten reparatiebedrijf. Wanneer er geen plaats bij jou in de buurt tussen staat dan kan je uiteraard contact opnemen met ons hoofdkantoor in Almere. Wij bespreken graag de mogelijkheden om je smartphone alsnog snel en vakkundig te laten repareren. Ben je echt op zoek naar een HTC reparatiebedrijf, maak dan gebruik van ons stappenplan.

 
Drenthe
Assen
De Wolden
Meppel
 
Flevoland
Almere
 
Gelderland
Aalten
Apeldoorn
Arnhem
 
Limburg
Weert
 
Noord-Brabant
Den Bosch
 
Noord-Holland
Amsterdam
Amsterdam-Centrum
Amsterdam-Noord
Amsterdam-Oost
Amsterdam-West
Amsterdam-Zuid
Amsterdam-Zuidoost
Bussum
Gooise Meren
Haarlem
Naarden
 
Utrecht
Utrecht
Utrecht-Binnenstad
Utrecht-Leidsche Rijn
Utrecht-Noordoost
Utrecht-Noordwest
Utrecht-Oost
Utrecht-Overvecht
Utrecht-Vleuten-De Meern
Utrecht-West
Utrecht-Zuid
Utrecht-Zuidwest
 
Zuid-Holland
Den Haag
Den Haag-Centrum
Den Haag-Escamp
Den Haag-Haagse Hout
Den Haag-Laak
Den Haag-Leidschenveen-Ypenburg
Den Haag-Loosduinen
Den Haag-Scheveningen
Den Haag-Segbroek
Rotterdam
Rotterdam-Centrum
Rotterdam-Charlois
Rotterdam-Delfshaven
Rotterdam-Feijenoord
Rotterdam-Hillegersberg-Schiebroek
Rotterdam-Hoogvliet
Rotterdam-IJsselmonde
Rotterdam-Kralingen-Crooswijk
Rotterdam-Noord
Rotterdam-Overschie
Rotterdam-Prins Alexander
 
 

HTC Scherm Reparatie HTC Scherm reparatie

Een HTC smartphone beschikt net zoals elke andere smartphone over een groot scherm. Een beeldscherm is een uiterst kwetsbaar en een zeer belangrijk onderdeel van een smartphone. Wanneer je HTC toestel op de grond gevallen is, dan is het heel goed mogelijk dat het scherm dusdanig beschadigd is dat een scherm reparatie noodzakelijk is. In dat geval is het goed om te weten dat er altijd een vakkundig reparatiebedrijf bij jou in de buurt zit die jouw defecte HTC smartphone kan repareren. Het reparatiebedrijf zal van tevoren de reparatie mogelijkheden en de bijbehorende kosten met jou bespreken. Jij geeft uiteindelijk zelf de goedkeuring alvorens er tot repareren over gegaan wordt. In de meeste gevallen zal het scherm in zijn geheel worden vervangen.

 

HTC Batterij Reparatie HTC Batterij reparatie

Uiteraard beschikt een HTC smartphone ook over een batterij. Deze batterij wordt ook wel accu genoemd en zal net zoals elke andere accu in kwaliteit achteruit gaan naarmate deze vaker opgeladen wordt. Het is geen uitzondering dat de batterij na ongeveer 2 jaar kuren kan veroorzaken. Dit is wel een beetje afhankelijk van de mate waarop en hoe de accu is opgeladen. Vaak zal u de eerste klachten herkennen en als lastig omschrijven, zo zal de telefoon steeds korter gebruikt kunnen worden alvorens de batterij opnieuw opgeladen dient te worden. Een andere veelgehoorde klacht is dat de telefoon uitvalt terwijl de accu nog niet helemaal leeg is. Al deze klachten zijn zeer eenvoudig op te lossen door gewoon de batterij van de HTC smartphone te laten vervangen.

 

HTC Laadconnector Reparatie HTC Laadconnector reparatie

Elk onderdeel van de HTC smartphone is eigenlijk wel belangrijk, maar toch is het ene onderdeel onmisbaar terwijl het ontbreken van een ander onderdeel lastig kan zijn. Een laadconnector is typisch zo\'n onderdeel welke per definitie onmisbaar is. Wanneer de laadconnector van de HTC niet goed werkt of defect is dan kan de HTC smartphone niet meer opgeladen worden. Wil je de smartphone blijven gebruiken dan is een bezoek aan een HTC reparateur echt onvermijdbaar. Kies bovenaan deze pagina het type van jouw HTC smartphone en volg de stappen op het scherm. Op deze manier vind je eenvoudig een vakkundig reparatiebedrijf die jouw HTC laadconnector kan vervangen.

 

HTC Waterschade Reiniging HTC Waterschade Reiniging

Wanneer je HTC smartphone in aanraking is geweest met water dan is het een beetje afhankelijk van het model of deze waterdicht is. Maar zelfs wanneer de HTC als waterdicht bekend staat kan er waterschade ontstaan waardoor een waterschade reiniging zterk aan te raden is. Zo is het mogelijk dat je ooit je HTC hebt laten repareren bij een bedrijf die de smartphone niet waterdicht afgeleverd heeft. Wanneer u de HTC smartphone tweedehands gekocht heeft weet u dus niet wat er eerder met deze smartphone is gebeurd. Mocht je een waterschade reiniging uit willen laten voeren, laat dit dan in ieder geval door een professionele HTC reparateur doen bij jou in de buurt. Wanneer er geen HTC reparateur bij jou in de buurt op onze website staat, neem dan contact op met ons hoofdkantoor in Almere. Onze medewerkers zullen jou informeren over de wijze waarop de HTC smartphone alsnog snel gerepareerd kan worden.

 

Welke reparaties zijn er mogelijk aan uw HTC Smartphone?

Onze HTC reparateurs kunnen vrijwel elke HTC smartphone repareren. Staat jouw toestel of reparatie er niet tussen, neem dan even telefonisch contact op met een HTC reparatiebedrijf bij jou in de buurt. Zij kunnen je vaak helpen, lukt dit op de één of andere manier niet dan kan je altijd nog even contact opnemen met het hoofdkantoor van Smartphone Reparatie Nederland. Zij kunnen je vaak de helpende hand bieden. Hieronder in ieder geval even elke mogelijke reparatie aan een HTC smartphone.

Aan-uit knop reparatie
Achterkant / behuizing reparatie
Batterij reparatie
Bluetooth reparatie
Camera achterkant reparatie
Camera voorkant reparatie
Draadloos opladen module reparatie
Frame reparatie
GPS reparatie
Koptelefoon aansluiting reparatie
Laad connector reparatie
LCD reparatie
Lichtsensor reparatie
Microfoon reparatie
Moederbord reparatie
Netwerk reparatie
NFC module reparatie
Onderzoek
Oor luidspreker reparatie
Scherm reparatie
Simkaart lezer reparatie
Software herstel
Speaker reparatie
Trilfunctie reparatie
Volumeknop reparatie
Waterschade reiniging
Wifi reparatie
 
 

Waarom zit er nog geen HTC reparatiebedrijf bij mij in de buurt?

Met grote regelmaat worden er nieuwe locaties toegevoegd aan onze website. Mocht er nog geen HTC reparateur bij jou in de buurt zitten dan is het heel goed mogelijk dat dit op korte termijn wel het geval zal zijn. Tot de tijd mag je altijd contact opnemen met ons hoofdkantoor in Almere. Wij zullen proberen een gepaste oplossing te vinden zodat jouw HTC smartphone alsnog zo snel mogelijk gerepareerd kan worden.

Wij zijn altijd op zoek naar bestaande bedrijven die zich aan willen sluiten bij ons concept. Heb jij een reparatiebedrijf die zich bezighoudt met het repareren van smartphones, dan kan ons concept erg interessant zijn voor jou. Wij stellen wel als voorwaarde dat je bedrijf gevestigd zit is de gemeente welke je wilt beheren. Hieronder zie je een overzicht van elke locatie welke nog vrij is om te registeren. Heb jij serieuze interesse dan raden wij je aan eerst de informatie en online brochure te lezen. Uiteraard staan onze medewerkers je ook graag te woord om de mogelijkheden te bespreken.

 
Drenthe
Aa en Hunze
Borger-Odoorn
Coevorden
Emmen
Hoogeveen
Midden-Drenthe
Noordenveld
Tynaarlo
Westerveld
 
Flevoland
Dronten
Lelystad
Noordoostpolder
Urk
Zeewolde
 
Friesland
Achtkarspelen
Ameland
Dantumadiel
De Fryske Marren
Dongeradeel
Ferwerderadiel
Harlingen
Heerenveen
Kollumerland en Nieuwkruisland
Leeuwarden
Ooststellingwerf
Opsterland
Schiermonnikoog
Smallingerland
Sudwest-Fryslan
Terschelling
Tytsjerksteradiel
Vlieland
Waadhoeke
Weststellingwerf
 
Gelderland
Barneveld
Berg en Dal
Berkelland
Beuningen
Bronckhorst
Brummen
Buren
Culemborg
Doesburg
Doetinchem
Druten
Duiven
Ede
Elburg
Epe
Ermelo
Geldermalsen
Harderwijk
Hattem
Heerde
Heumen
Lingewaal
Lingewaard
Lochem
Maasdriel
Montferland
Neder-Betuwe
Neerijnen
Nijkerk
Nijmegen
Nunspeet
Oldebroek
Oost Gelre
Oude IJsselstreek
Overbetuwe
Putten
Renkum
Rheden
Rozendaal
Scherpenzeel
Tiel
Voorst
Wageningen
West Maas en Waal
Westervoort
Wijchen
Winterswijk
Zaltbommel
Zevenaar
Zutphen
 
Groningen
Appingedam
Bedum
De Marne
Delfzijl
Eemsmond
Groningen
Grootegast
Haren
Leek
Loppersum
Marum
Midden-Groningen
Oldambt
Pekela
Stadskanaal
Ten Boer
Veendam
Westerwolde
Winsum
Zuidhorn
 
Limburg
Beek
Beesel
Bergen LB
Brunssum
Echt-Susteren
Eijsden-Margraten
Gennep
Gulpen-Wittem
Heerlen
Horst aan de Maas
Kerkrade
Landgraaf
Leudal
Maasgouw
Maastricht
Meerssen
Mook en Middelaar
Nederweert
Nuth
Onderbanken
Peel en Maas
Roerdalen
Roermond
Schinnen
Simpelveld
Sittard-Geleen
Stein
Vaals
Valkenburg aan de Geul
Venlo
Venray
Voerendaal
 
Noord-Brabant
Aalburg
Alphen-Chaam
Asten
Baarle-Nassau
Bergeijk
Bergen op Zoom
Bernheze
Best
Bladel
Boekel
Boxmeer
Boxtel
Breda
Cranendonck
Cuijk
Deurne
Dongen
Drimmelen
Eersel
Eindhoven
Etten-Leur
Geertruidenberg
Geldrop-Mierlo
Gemert-Bakel
Gilze en Rijen
Goirle
Grave
Haaren
Halderberge
Heeze-Leende
Helmond
Heusden
Hilvarenbeek
Laarbeek
Landerd
Loon op Zand
Meierijstad
Mill en Sint Hubert
Moerdijk
Nuenen, Gerwen en Nederwetten
Oirschot
Oisterwijk
Oosterhout
Oss
Reusel-De Mierden
Roosendaal
Rucphen
Sint Anthonis
Sint-Michielsgestel
Someren
Son en Breugel
Steenbergen
Tilburg
Uden
Valkenswaard
Veldhoven
Vught
Waalre
Waalwijk
Werkendam
Woensdrecht
Woudrichem
Zundert
 
Noord-Holland
Aalsmeer
Alkmaar
Amstelveen
Beemster
Bergen NH
Beverwijk
Blaricum
Bloemendaal
Castricum
Den Helder
Diemen
Drechterland
Edam-Volendam
Enkhuizen
Haarlemmerliede en Spaarnwoude
Haarlemmermeer
Heemskerk
Heemstede
Heerhugowaard
Heiloo
Hilversum
Hollands Kroon
Hoorn
Huizen
Koggenland
Landsmeer
Langedijk
Laren
Medemblik
Oostzaan
Opmeer
Ouder-Amstel
Purmerend
Schagen
Stede Broec
Texel
Uitgeest
Uithoorn
Velsen
Waterland
Weesp
Wijdemeren
Wormerland
Zaanstad
Zandvoort
 
Overijssel
Almelo
Borne
Dalfsen
Deventer
Dinkelland
Enschede
Haaksbergen
Hardenberg
Hellendoorn
Hengelo
Hof van Twente
Kampen
Losser
Oldenzaal
Olst-Wijhe
Ommen
Raalte
Rijssen-Holten
Staphorst
Steenwijkerland
Tubbergen
Twenterand
Wierden
Zwartewaterland
Zwolle
 
Utrecht
Amersfoort
Baarn
Bunnik
Bunschoten
De Bilt
De Ronde Venen
Eemnes
Houten
IJsselstein
Leusden
Lopik
Montfoort
Nieuwegein
Oudewater
Renswoude
Rhenen
Soest
Stichtse Vecht
Utrechtse Heuvelrug
Veenendaal
Vianen
Wijk bij Duurstede
Woerden
Woudenberg
Zeist
 
Zeeland
Borsele
Goes
Hulst
Kapelle
Middelburg
Noord-Beveland
Reimerswaal
Schouwen-Duiveland
Sluis
Terneuzen
Tholen
Veere
Vlissingen
 
Zuid-Holland
Alblasserdam
Albrandswaard
Alphen aan den Rijn
Barendrecht
Binnenmaas
Bodegraven-Reeuwijk
Brielle
Capelle aan den IJssel
Cromstrijen
Delft
Dordrecht
Giessenlanden
Goeree-Overflakkee
Gorinchem
Gouda
Hardinxveld-Giessendam
Hellevoetsluis
Hendrik-Ido-Ambacht
Hillegom
Kaag en Braassem
Katwijk
Korendijk
Krimpen aan den IJssel
Krimpenerwaard
Lansingerland
Leerdam
Leiden
Leiderdorp
Leidschendam-Voorburg
Lisse
Maassluis
Midden-Delfland
Molenwaard
Nieuwkoop
Nissewaard
Noordwijk
Noordwijkerhout
Oegstgeest
Oud-Beijerland
Papendrecht
Pijnacker-Nootdorp
Ridderkerk
Rijswijk
Schiedam
Sliedrecht
Strijen
Teylingen
Vlaardingen
Voorschoten
Waddinxveen
Wassenaar
Westland
Westvoorne
Zederik
Zoetermeer
Zoeterwoude
Zuidplas
Zwijndrecht
 
 

Het laatste Smartphone Nieuws


iPhone 12 mini duikt op in code iOS 14

24-07-2020 door iPhone reparaties Nederland - Reageer

iPhone 12 Mini duikt op in code iOS 14In de derde betaversie van iOS 14 is een aanwijzing te vinden dat de iPhone 12 mini later dit jaar verschijnt. De aanwijzing zit in de Display Zoom functie, die de interface van iOS vergroot Aanwijzing voor iPhone 12 mini in iOS 14 beta 3 Apple heeft de derde ontwikkelaarsbeta van iOS 14 uitgebracht. Naast wat kleine aanpassingen is er in de beta ook een functie bijgekomen: Display Zoom. Deze functie bestond... [Lees verder]
 

Apple-logo op achterkant van iPhone kan in toekomst van kleur veranderen

19-06-2020 door iPhone reparaties Nederland - Reageer

Apple-logo op achterkant iPhone kan in toekomst van kleur veranderenEen Apple-logo op je iPhone dat continu van kleur verandert: het zou zomaar eens werkelijkheid kunnen worden. Apple denkt er namelijk aan om het beeldmerk met verschillende kleurtjes uit te rusten. iPhone krijgt logo dat van kleur verandert Dat wordt duidelijk uit een door Apple ingediend patent bij USPTO, de Amerikaanse octrooienorganisatie. In het document staat dat het bedrijf een nieuwe lasertechniek wil gaan gebruiken om de achterkanten van hun telefoons te... [Lees verder]
 

iPhone 12 verschijnt pas in oktober

11-06-2020 door iPhone reparaties Nederland - Reageer

iPhone 12 verschijnt pas in oktoberAls één van de belangrijkste Apple-leveranciers weet Broadcom ongetwijfeld meer over de iPhone 12. Wat deze leverancier betreft is het toestel vertraagd en ligt hij pas op zijn vroegst in oktober in de winkels. iPhone 12 release vertraagd Dit laat Hock Tan, de ceo van Broadcom, weten in een gesprek met investeerders, zo schrijft Bloomberg. Hoewel het bedrijf Apple bewust niet bij naam noemt, is er geen twijfel wat hij bedoelt. Volgens... [Lees verder]
 

iPad Air 2020 krijgt usb-c in plaats van Lightning-poort

04-06-2020 door iPhone reparaties Nederland - Reageer

iPad Air 2020 krijgt usb-c in plaats van Lightning-poortDe nieuwe iPad Air zou een stuk meer op de iPad Pro gaan lijken. Een nieuw gerucht stelt dat de iPad Air 2020 een usb-c-poort krijgt. iPad Air 2020 krijgt usb-c-aansluiting De vierde generatie van de iPad Air laat waarschijnlijk niet lang meer op zich wachten. Volgens een nieuw gerucht van MacOtakara zou het nieuwe model meer veranderingen met zich meebrengen dan gedacht. De Japanse website schrijft op basis van ingewijden dat... [Lees verder]
 

Nieuwe iPhone SE verschijnt midden april, 6,7 inch iPhone 12 in oktober

14-04-2020 door iPhone reparaties Nederland - Reageer

Nieuwe iPhone SE verschijnt midden april, 6,7 inch iPhone 12 in oktober Een bekende analist zegt dat de nieuwe iPhone SE inderdaad half april verschijnt. Daarnaast wordt de iPhone 12 van 6,7 inch waarschijnlijk later gelanceerd dan gepland. De release van dat topmodel is mogelijk vertraagd door transportbeperkingen. Analist: iPhone SE (2020) komt inderdaad midden april MacRumors schrijft dat de iPhone SE-opvolger inderdaad midden april wordt gelanceerd. De site schrijft dat op basis van uitlatingen van Jeff Pu Dit is in lijn met een... [Lees verder]
 
 

 
© Copyright 2020 | Alle rechten voorbehouden | Smartphone Reparatie Nederland is een onderdeel van Ripa Solutions