HTC Reparatie HTC Reparatie

Het bedrijf HTC bestaat sinds 1997, in het begin van hun bestaan maakte zij pda's voor andere merken zoals o.a. Qtek en Dopod. Later ging HTC ook mobiele apparaten uitbrengen onder de naam HTC. HTC toestellen draaiden in het begin onder Windows Mobile, maar later werd dat steeds meer Android. In 2012 ging het steeds slechter met HTC, dit kwam mede door de hoge verkoopcijfers van de iPhone en Samsung toestellen. Pas in 2013 begon HTC financieel weer op te krabbelen, wat voornamelijk te wijten is aan de komst van de HTC One. HTC is een serieuze speler op de smartphone markt, daardoor zijn er ook redelijk veel HTC gebruikers in Nederland. Een HTC smartphone kan uiteraard ook wel eens kapot gaan, waardoor een reparatie gewenst is. Nu is het van belang dat u een betrouwbaar bedrijf bij u in de buurt kunt vinden, die de reparatie uit kan voeren. Wij helpen u daar graag bij, kies hieronder het type toestel welke u wilt laten repareren. Binnen enkele stappen vindt u een professioneel bedrijf bij u in de buurt, welke uw HTC smartphone kan herstellen.

 

Kies het type HTC Smartphone

 
 

Waar kunt u een HTC smartphone laten repareren?

Niemand hoopt het ooit mee te maken, maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Ook uw HTC smartphone kan wel eens kapot gaan, waardoor een bezoekje aan een reparatiebedrijf noodzakelijk is. Hieronder een overzicht van de plaatsten waar u op dit moment een smartphone kan laten repareren bij een aangesloten reparatiebedrijf. Wanneer er geen plaats bij u in de buurt tussen staat dan kunt u uiteraard contact opnemen met ons hoofdkantoor. Wij bespreken graag de mogelijkheden om uw smartphone alsnog snel en vakkundig te laten repareren. Bent u op zoek naar een HTC reparatiebedrijf, maak dan gebruik van ons stappenplan.

 
Drenthe
 
Flevoland
 
Friesland
 
Gelderland
 
Limburg
 
Noord-Brabant
 
Noord-Holland
 
Zuid-Holland
 
 

HTC Scherm Reparatie HTC Scherm reparatie

Een HTC smartphone beschikt net zoals elke andere smartphone over een groot scherm. Een beeldscherm is een uiterst kwetsbaar en een zeer belangrijk onderdeel van een smartphone. Wanneer een HTC toestel op de grond gevallen is, dan is het heel goed mogelijk dat het scherm dusdanig beschadigd is dat een scherm reparatie noodzakelijk is. In dat geval is het goed om te weten dat er altijd een vakkundig reparatiebedrijf bij u in de buurt zit die een defecte HTC smartphone kan repareren. Het reparatiebedrijf zal van tevoren de reparatie mogelijkheden en de bijbehorende kosten met u bespreken. U geeft uiteindelijk zelf de goedkeuring alvorens er tot repareren over gegaan wordt. In de meeste gevallen zal het scherm in zijn geheel worden vervangen.

 

HTC Batterij Reparatie HTC Batterij reparatie

Uiteraard beschikt een HTC smartphone ook over een batterij. Deze batterij wordt ook wel accu genoemd en zal net zoals elke andere accu in kwaliteit achteruit gaan naarmate deze vaker opgeladen wordt. Het is geen uitzondering dat de batterij na ongeveer 2 jaar kuren kan veroorzaken. Dit is wel een beetje afhankelijk van de mate waarop en hoe de accu is opgeladen. Vaak zal u de eerste klachten herkennen en als lastig omschrijven, zo zal de telefoon steeds korter gebruikt kunnen worden alvorens de batterij opnieuw opgeladen dient te worden. Een andere veelgehoorde klacht is dat de telefoon uitvalt terwijl de accu nog niet helemaal leeg is. Al deze klachten zijn zeer eenvoudig op te lossen, door de batterij van de HTC smartphone te laten vervangen.

 

HTC Laadconnector Reparatie HTC Laadconnector reparatie

Elk onderdeel van de HTC smartphone is eigenlijk wel belangrijk, maar toch is het ene onderdeel onmisbaar terwijl het ontbreken van een ander onderdeel lastig kan zijn. Een laadconnector is typisch zo\'n onderdeel welke per definitie onmisbaar is. Wanneer de laadconnector van de HTC niet goed werkt of defect is dan kan de HTC smartphone niet meer opgeladen worden. Wilt u de smartphone blijven gebruiken dan is een bezoek aan een HTC reparateur echt onvermijdbaar. Kies bovenaan deze pagina het type van uw HTC smartphone en volg de stappen op het scherm. Op deze manier vindt u een vakkundig reparatiebedrijf welke een HTC laadconnector kan vervangen.

 

HTC Waterschade Reiniging HTC Waterschade Reiniging

Wanneer een HTC smartphone in aanraking is geweest met water, dan is het een beetje afhankelijk van het model of deze waterdicht is. Maar zelfs wanneer de HTC als waterdicht bekend staat kan er waterschade ontstaan waardoor een waterschade reiniging sterk aan te raden is. Zo is het mogelijk dat u ooit de HTC heeft laten repareren bij een bedrijf die de smartphone niet waterdicht heeft afgeleverd. Wanneer u de HTC smartphone tweedehands gekocht heeft weet u dus niet wat er eerder met deze smartphone is gebeurd. Mocht u een waterschade reiniging uit willen laten voeren, laat dit dan in ieder geval door een professionele HTC reparateur doen bij u in de buurt. Wanneer er geen HTC reparateur bij u in de buurt op onze website staat, neem dan contact op met ons hoofdkantoor. Onze medewerkers zullen u informeren over de wijze waarop de HTC smartphone alsnog snel gerepareerd kan worden.

 

Welke reparaties zijn er mogelijk aan uw HTC Smartphone?

Onze HTC reparateurs kunnen vrijwel elke HTC smartphone repareren. Staat uw toestel of reparatie er niet tussen, neem dan even telefonisch contact op met een HTC reparatiebedrijf bij u in de buurt. Zij kunnen u vaak helpen, lukt dit op de één of andere manier niet dan kunt u altijd nog even contact opnemen met het hoofdkantoor van Smartphone Reparatie Nederland. Zij kunnen u vaak de helpende hand bieden. Hieronder in ieder geval een overzicht van elke reparatie welke aan een HTC smartphone uitgevoerd kunnen worden.

Aan-uit knop reparatie
Achterkant / behuizing reparatie
Batterij reparatie
Bluetooth reparatie
Camera achterkant reparatie
Camera voorkant reparatie
Draadloos opladen module reparatie
Frame reparatie
GPS reparatie
Koptelefoon aansluiting reparatie
Laad connector reparatie
LCD reparatie
Lichtsensor reparatie
Microfoon reparatie
Moederbord reparatie
Netwerk reparatie
NFC module reparatie
Onderzoek
Oor luidspreker reparatie
Scherm reparatie
Simkaart lezer reparatie
Software herstel
Speaker reparatie
Trilfunctie reparatie
Volumeknop reparatie
Waterschade reiniging
Wifi reparatie
 
 

Waarom zit er nog geen HTC reparatiebedrijf bij mij in de buurt?

Met grote regelmaat worden er nieuwe locaties toegevoegd aan onze website. Mocht er nog geen HTC reparateur bij u in de buurt zitten, dan is het heel goed mogelijk dat dit op korte termijn wel het geval zal zijn. Tot die tijd mag u altijd contact opnemen met ons hoofdkantoor. Wij zullen proberen een gepaste oplossing te vinden zodat de HTC smartphone alsnog, zo snel mogelijk gerepareerd kan worden.

Wij zijn altijd op zoek naar bestaande bedrijven die zich aan willen sluiten bij ons concept. Heeft u een reparatiebedrijf die zich bezighoudt met het repareren van smartphones, dan kan ons concept erg interessant zijn voor u. Wij stellen als voorwaarde dat uw bedrijf gevestigd zit is de gemeente welke u zou willen beheren. Hieronder ziet u een overzicht van elke locatie welke nog vrij is om te registeren. Heeft u interesse dan raden wij u aan eerst de informatie en online brochure te lezen. Uiteraard staan onze medewerkers u ook graag te woord om de mogelijkheden te bespreken.

 
Drenthe
Aa en Hunze
Borger-Odoorn
Coevorden
Emmen
Hoogeveen
Midden-Drenthe
Noordenveld
Tynaarlo
Westerveld
 
Flevoland
Dronten
Lelystad
Noordoostpolder
Urk
Zeewolde
 
Friesland
Achtkarspelen
Ameland
Dantumadiel
De Fryske Marren
Dongeradeel
Ferwerderadiel
Harlingen
Heerenveen
Kollumerland en Nieuwkruisland
Leeuwarden
Ooststellingwerf
Opsterland
Schiermonnikoog
Smallingerland
Terschelling
Tytsjerksteradiel
Vlieland
Waadhoeke
Weststellingwerf
 
Gelderland
Aalten
Apeldoorn
Barneveld
Berg en Dal
Berkelland
Beuningen
Bronckhorst
Brummen
Buren
Culemborg
Doesburg
Doetinchem
Druten
Duiven
Ede
Elburg
Epe
Ermelo
Geldermalsen
Harderwijk
Hattem
Heerde
Heumen
Lingewaal
Lingewaard
Lochem
Maasdriel
Montferland
Neder-Betuwe
Neerijnen
Nijkerk
Nijmegen
Nunspeet
Oldebroek
Oost Gelre
Oude IJsselstreek
Overbetuwe
Putten
Renkum
Rheden
Rozendaal
Scherpenzeel
Tiel
Voorst
Wageningen
West Maas en Waal
Westervoort
Wijchen
Winterswijk
Zaltbommel
Zevenaar
Zutphen
 
Groningen
Appingedam
Bedum
De Marne
Delfzijl
Eemsmond
Groningen
Grootegast
Haren
Leek
Loppersum
Marum
Midden-Groningen
Oldambt
Pekela
Stadskanaal
Ten Boer
Veendam
Westerwolde
Winsum
Zuidhorn
 
Limburg
Beek
Beesel
Bergen LB
Brunssum
Echt-Susteren
Eijsden-Margraten
Gennep
Gulpen-Wittem
Heerlen
Horst aan de Maas
Kerkrade
Landgraaf
Leudal
Maasgouw
Maastricht
Meerssen
Mook en Middelaar
Nederweert
Nuth
Onderbanken
Peel en Maas
Roerdalen
Roermond
Schinnen
Simpelveld
Sittard-Geleen
Stein
Vaals
Valkenburg aan de Geul
Venlo
Venray
Voerendaal
 
Noord-Brabant
Aalburg
Alphen-Chaam
Asten
Baarle-Nassau
Bergeijk
Bergen op Zoom
Bernheze
Best
Bladel
Boekel
Boxmeer
Boxtel
Cranendonck
Cuijk
Den Bosch
Deurne
Dongen
Drimmelen
Eersel
Eindhoven
Etten-Leur
Geertruidenberg
Geldrop-Mierlo
Gemert-Bakel
Gilze en Rijen
Goirle
Grave
Haaren
Halderberge
Heeze-Leende
Helmond
Heusden
Hilvarenbeek
Laarbeek
Landerd
Loon op Zand
Meierijstad
Mill en Sint Hubert
Moerdijk
Nuenen, Gerwen en Nederwetten
Oirschot
Oisterwijk
Oosterhout
Oss
Reusel-De Mierden
Rucphen
Sint Anthonis
Sint-Michielsgestel
Someren
Son en Breugel
Steenbergen
Tilburg
Uden
Valkenswaard
Veldhoven
Vught
Waalre
Waalwijk
Werkendam
Woensdrecht
Woudrichem
Zundert
 
Noord-Holland
Aalsmeer
Alkmaar
Amstelveen
Amsterdam-Centrum
Amsterdam-Noord
Amsterdam-Oost
Amsterdam-West
Amsterdam-Zuid
Amsterdam-Zuidoost
Beemster
Bergen NH
Beverwijk
Blaricum
Bloemendaal
Bussum
Castricum
Den Helder
Diemen
Drechterland
Edam-Volendam
Enkhuizen
Gooise Meren
Haarlemmerliede en Spaarnwoude
Haarlemmermeer
Heemskerk
Heemstede
Heerhugowaard
Heiloo
Hilversum
Hollands Kroon
Hoorn
Huizen
Koggenland
Landsmeer
Langedijk
Laren
Medemblik
Naarden
Oostzaan
Opmeer
Ouder-Amstel
Purmerend
Schagen
Stede Broec
Texel
Uitgeest
Uithoorn
Velsen
Waterland
Weesp
Wijdemeren
Wormerland
Zaanstad
Zandvoort
 
Overijssel
Almelo
Borne
Dalfsen
Deventer
Dinkelland
Enschede
Haaksbergen
Hardenberg
Hellendoorn
Hengelo
Hof van Twente
Kampen
Losser
Oldenzaal
Olst-Wijhe
Ommen
Raalte
Rijssen-Holten
Staphorst
Steenwijkerland
Tubbergen
Twenterand
Wierden
Zwartewaterland
Zwolle
 
Utrecht
Amersfoort
Baarn
Bunnik
Bunschoten
De Bilt
De Ronde Venen
Eemnes
Houten
IJsselstein
Leusden
Lopik
Montfoort
Nieuwegein
Oudewater
Renswoude
Rhenen
Soest
Stichtse Vecht
Utrecht
Utrecht-Binnenstad
Utrecht-Leidsche Rijn
Utrecht-Noordoost
Utrecht-Noordwest
Utrecht-Oost
Utrecht-Overvecht
Utrecht-Vleuten-De Meern
Utrecht-West
Utrecht-Zuid
Utrecht-Zuidwest
Utrechtse Heuvelrug
Veenendaal
Vianen
Wijk bij Duurstede
Woerden
Woudenberg
Zeist
 
Zeeland
Borsele
Goes
Hulst
Kapelle
Middelburg
Noord-Beveland
Reimerswaal
Schouwen-Duiveland
Sluis
Terneuzen
Tholen
Veere
Vlissingen
 
Zuid-Holland
Alblasserdam
Albrandswaard
Alphen aan den Rijn
Barendrecht
Binnenmaas
Bodegraven-Reeuwijk
Brielle
Capelle aan den IJssel
Cromstrijen
Delft
Den Haag
Den Haag-Centrum
Den Haag-Escamp
Den Haag-Haagse Hout
Den Haag-Laak
Den Haag-Leidschenveen-Ypenburg
Den Haag-Loosduinen
Den Haag-Scheveningen
Den Haag-Segbroek
Dordrecht
Giessenlanden
Goeree-Overflakkee
Gorinchem
Gouda
Hardinxveld-Giessendam
Hellevoetsluis
Hendrik-Ido-Ambacht
Hillegom
Kaag en Braassem
Katwijk
Korendijk
Krimpen aan den IJssel
Krimpenerwaard
Lansingerland
Leerdam
Leiden
Leiderdorp
Leidschendam-Voorburg
Lisse
Midden-Delfland
Molenwaard
Nieuwkoop
Nissewaard
Noordwijk
Noordwijkerhout
Oegstgeest
Oud-Beijerland
Papendrecht
Pijnacker-Nootdorp
Ridderkerk
Rijswijk
Rotterdam
Rotterdam-Centrum
Rotterdam-Charlois
Rotterdam-Delfshaven
Rotterdam-Feijenoord
Rotterdam-Hillegersberg-Schiebroek
Rotterdam-Hoogvliet
Rotterdam-IJsselmonde
Rotterdam-Kralingen-Crooswijk
Rotterdam-Noord
Rotterdam-Overschie
Rotterdam-Prins Alexander
Schiedam
Sliedrecht
Strijen
Teylingen
Vlaardingen
Voorschoten
Waddinxveen
Wassenaar
Westland
Westvoorne
Zederik
Zoetermeer
Zoeterwoude
Zuidplas
Zwijndrecht
 
 

Het laatste nieuws

Lagere smartphone leveringen in 2023, Apple nieuwe marktleider

17-01-2024 door Smartphone Reparatie Nederland - Reageer

Lagere smartphone leveringen in 2023, Apple nieuwe marktleider IDC en Canalys hebben gerapporteerd dat wereldwijd ongeveer 1,1 miljard smartphones zijn verscheept in 2023. Volgens IDC is dit een daling van 3,2 procent ten opzichte van 2022, terwijl Canalys een daling van 4 procent aangeeft. In een opvallende verschuiving .......

[Lees het gehele bericht]
 

Wat is NFC en hoe werkt het op mijn smartphone?

27-11-2023 door FixYourPhone - Reageer

Wat is NFC en hoe werkt het op mijn smartphone? NFC, een term die de laatste jaren veelvuldig wordt gehoord, is een technologie die steeds breder wordt toegepast. Desondanks heeft NFC in Nederland nog niet dezelfde mate van acceptatie bereikt als in Azië en andere delen van Europa. Vraag je .......

[Lees het gehele bericht]
 

Zes Android functies die je moet kennen

01-11-2023 door Smartphone Reparatie Nederland - Reageer

Zes Android functies die je moet kennen Ben je in het bezit van een Samsung Galaxy of een ander Android apparaat en heb je het idee dat je er niet alles uithaalt wat erin zit? Android biedt een zee aan innovatieve functies en mogelijkheden, alleen zijn ze .......

[Lees het gehele bericht]
 

Overzicht van beste AI-apps

17-10-2023 door Smartphone Reparatie Nederland - Reageer

Overzicht van beste AI-apps AI-afbeeldingen maken, 3D-werelden creëren of teksten laten schrijven; de mogelijkheden van AI-apps zijn grenzeloos. Ontdek hier de toppers! Inzicht in kunstmatige intelligentie (AI) Kunstmatige intelligentie is een systeem dat taken kan uitvoeren waar vroeger menselijke intelligentie voor nodig was. De spraakassistenten op .......

[Lees het gehele bericht]
 

Laad jouw telefoon nooit volledig op

11-09-2023 door Smartphone Reparatie Nederland - Reageer

Laad jouw telefoon nooit volledig op Veel mensen zijn bekend met de dagelijkse gewoonte van het 's nachts opladen van hun telefoon, zodat deze 's ochtends volledig opgeladen en klaar voor gebruik is. Of even snel de batterij naar 100% brengen voordat je de deur uitgaat, .......

[Lees het gehele bericht]
 

HTC introduceert in Taiwan de Desire 20+

20-10-2020 door Smartphone Reparatie Nederland - Reageer

HTC introduceert in Taiwan de Desire 20+In Taiwan brengt HTC de Desire 20+ uit met een Snapdragon 720G-soc. Verder beschikt deze smartphone over een 5000mAh accu, vier camera's aan de achterzijde van de telefoon. De HTC Desire 20+ lijkt erg veel op de HTC Desire 20 Pro, .......

[Lees het gehele bericht]
 

Wilt u een blogbericht plaatsen op ons uitgebreide Blog Netwerk? Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 
© Copyright 2020 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | Smartphone Reparatie Nederland is een onderdeel van Ripa Solutions

Smartphone Reparatie