Smartphone Reparatie Assen

Smartphone Reparatie Assen

Smartphone Reparatie Assen is al jaren een vertrouwd adres in de omgeving van Assen. Bijna iedereen die een defect heeft aan een smartphone, weet de weg naar ons reparatiepunt te vinden. Eerlijkheid speelt bij ons een grote rol, zo mag u er vanuit gaan dat u door onze reparateurs goed voorgelicht wordt. Wij zullen met u bespreken wat er kapot is aan uw smartphone, wat er gerepareerd moet worden en wat de bijbehorende kosten zijn. Op deze manier komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. De kosten van een reparatie zijn vaak een belangrijk punt, aan de hand van deze informatie bepaald u of de smartphone een reparatie nog waard is. Ons reparatieteam begrijpt dit, en zal daarom altijd proberen zo helder mogelijk te communiceren.

Een smartphone gaat soms vanzelf kapot, het blijft een technisch aparaat, maar vaak is een defect te danken aan de persoon zelf. Wij zien maar al te vaak dat een telefoon in het water is gevallen of op de grond, waardoor een defect is ontstaan. Het is dan ook het beste om een toestel goed te beschermen, voorkomen is beter dan genezen.

U bent altijd welkom bij ons reparatiepunt, zonder dat u van tevoren een afspraak hoeft te maken. Op dit moment zijn wij gesloten, via het onderstaande contactformulier kunt u een bericht achterlaten, een medewerker zal z.s.m het bericht beantwoorden.

Onder Smartphone Reparatie Assen vallen de locaties: Assen, Loon, Rhee, Ter Aard, Ubbena, Zeijerveen en Zeijerveld

 
 

Reparatiemogelijkheden van de locatie Assen

Het reparatiepunt Assen kan veel verschillende smartphones repareren. Om het makkelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van elk merk smartphone, welke bij de locatie Assen te repareren is.

HTC ReparatieHuawei ReparatieiPhone ReparatieLG ReparatieMotorola ReparatieNokia ReparatieSamsung ReparatieSony ReparatieXiaomi Reparatie
 

Bedrijfsgegevens van Smartphone Reparatie Assen

:
: Optie 1 Telecom en Reparatie
: Nieuwe Huizen 13
: 9401 JS Assen
 
: Binnenlopen zonder afspraak
 
Optie 1 Telecom en Reparatie is bereikbaar via de onderstaande mogelijkheden. Klik op de juiste button en vind de juiste contactgegevens.
 
 

De openingstijden of dienstverlening kunnen anders zijn vanwege COVID-19

Openingstijden van telefoon reparatie Assen

: 13:00 - 18:00
: 09:30 - 18:00
: 09:30 - 18:00
: 09:30 - 18:00
: 09:30 - 21:00
: 09:30 - 17:00
: Gesloten
 

Routebeschrijving

Onze winkel ligt in het sfeervolle centrum van Assen. Helaas is het parkeren van uw auto niet gratis, u kunt de auto tegen betaling op straat parkeren. Er zijn ook verschillende parkeergarages, waarvan de dichtstbijzijnde die bij het stadhuis is, de ingang van deze parkeergarage ligt aan de Doevenkamp 3 in Assen. Via het onderstaande kaartje kunt u uw reis plannen wanneer u lopend, per fiets of per auto naar ons toe wilt komen. Naast de auto is onze locatie ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, vanaf het NS station is het 10 minuten lopen. Komt u met de bus dan liggen er 2 bushaltes op zo'n 5 minuten loopafstand, dit is de bushalte Rolderstraat en de bushalte Oostersingel.

 

De locatie Assen geeft minimaal 3 maanden garantie op een reparatie

De locatie Assen geeft op elke uitgevoerde reparatie minimaal 3 maanden garantie. Het is mogelijk dat een reparatie onder afwijkende garantie voorwaarden gerepareerd wordt. Indien hier sprake van is, zal de locatie Assen u hiervan van tevoren in kennis stellen.

 

Algemene Voorwaarden

De locatie Assen is een geheel zelfstandig werkend bedrijf met eigen Algemene Voorwaarden. Omdat de locatie Assen geen Algemene Voorwaarden bij ons heeft ingeleverd, is het voor ons onmogelijk deze voorwaarden hier te tonen. Wij adviseren u van tevoren bij de locatie Assen te informeren naar de Algemene Voorwaarden welke zij hanteren.
 

© Copyright 2020 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | Smartphone Reparatie Nederland is een onderdeel van Ripa Solutions

Smartphone Reparatie