Smartphone Reparatie Maassluis

Smartphone Reparatie  Maassluis

Heeft u een defecte smartphone? Onze locatie in Maassluis repareert vrijwel elke smartphone op een professionele manier, ongeacht wat er defect is. Wij zijn al geruime tijd "De Specialist" op het gebied van smartphone reparaties in de regio Maassluis. Wij hebben dagelijks klanten vanuit Maassluis, maar ook mensen van buiten Maassluis weten ons steeds vaker te vinden.

U bent altijd welkom bij ons reparatiepunt, zonder dat u van tevoren een afspraak hoeft te maken. Ons reparatieteam is op dit moment bereikbaar voor eventuele vragen of voor het maken van een afspraak. Bekijk hieronder op welke manieren u contact op kunt nemen met de locatie Maassluis.

 
 

Reparatiemogelijkheden van de locatie Maassluis

Het reparatiepunt Maassluis kan veel verschillende smartphones repareren. Om het makkelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van elk merk smartphone, welke bij de locatie Maassluis te repareren is.

Google Pixel Reparatie MaassluisHTC Reparatie MaassluisHuawei Reparatie MaassluisiPhone Reparatie MaassluisLG Reparatie MaassluisMotorola Reparatie MaassluisNokia Reparatie MaassluisOnePlus Reparatie MaassluisOppo Reparatie MaassluisSamsung Reparatie MaassluisSony Reparatie MaassluisXiaomi Reparatie Maassluis
 

Bedrijfsgegevens van de locatie Maassluis

:
Smartphone Reparatie Maassluis
:
Mozartlaan 328A
:
3144 NH Maassluis
 
:
:
010-2688087
:
 
:
Binnenlopen zonder afspraak
:
Voor bezoek telefonisch contact
 

Openingstijden locatie Maassluis

 
:
09:00 - 18:00
:
09:00 - 18:00
:
09:00 - 18:00
:
09:00 - 18:00
:
09:00 - 18:00
:
09:00 - 17:00
:
Gesloten
 

Routebeschrijving

De locatie Maasluis is goed bereikbaar per voet, fiets en auto, wanneer u per auto onze locatie bezoekt zijn er volop gratis parkeerplaatsen voor de deur. Komt u liever met het openbaar vervoer dan is dit prima te doen, onze locatie zit op loopafstand van de bushalte Mozartlaan.

 

De locatie Maassluis geeft minimaal 6 maanden garantie op een reparatie

De locatie Maassluis geeft op elke uitgevoerde reparatie minimaal 6 maanden garantie. Het is mogelijk dat een reparatie onder afwijkende garantie voorwaarden gerepareerd wordt. Indien hier sprake van is, zal de locatie Maassluis u hiervan van tevoren in kennis stellen.

 

Algemene Voorwaarden

De locatie Maassluis is een geheel zelfstandig werkend bedrijf met eigen Algemene Voorwaarden. Omdat deze Algemene Voorwaarden bij ons bekend zijn, kunt u via de onderstaande button deze voorwaarden direct inzien.

 

Contactformulier

Via het onderstaande contactformulier kunt u Smartphone Reparatie Maassluis 24/7 een bericht sturen. Eén van hun medewerkers zal deze z.s.m. beantwoorden.

Naam
E-mail
Telefoon
Onderwerp
Bericht

Scherm Reparatie Maassluis

Een scherm van een smartphone is een kwetsbaar onderdeel, welke bij een val makkelijk kan beschadigen. Uiteraard kan een scherm ook kapot gaan zonder dat u uw smartphone heeft laten vallen. Een veel voorkomend probleem waardoor een scherm kapot kan gaan is waterschade. Eigenlijk in alle gevallen is een goedwerkend scherm van uw smartphone wel een vereiste om uw telefoon optimaal te kunnen gebruiken. Dus wat de reden ook is van een kapot scherm, een scherm reparatie wilt u het liefst zo snel en goed mogelijk laten uitvoeren, tegen een betaalbare prijs. Ons team in Maassluis kan u hierbij zeker helpen, informeer gerust naar de mogelijkheden en de prijzen. Uiteraard is het inwinnen van informatie geheel vrijblijvend.

 

Batterij Reparatie Maassluis

Een andere reparatie welke vaak voorkomt is een batterij reparatie. Vrijwel altijd zal de accu vervangen moeten worden en kan de oude accu niet gerepareerd worden. De problemen welke zich vaak voordoen wanneer de batterij slecht begint te worden zijn: Snel leeglopen van de accu, een telefoon welke spontaan uitvalt, het niet meer goed op kunnen laden van de smartphone. Echter kunt u het beste de telefoon laten onderzoeken, wanneer u denkt dat de accu slecht begint te worden. Een slechte Laad Connector kan namelijk voor dezelfde soort klachten zorgen. Onze smartphone reparateurs in Maassluis helpen u graag verder, maak geheel vrijblijvend een afspraak bij de locatie Maassluis.

 

Laad connector Reparatie Maassluis

Vaak wordt gedacht dat de laad connector van de telefoon kapot is, terwijl dit niet altijd het geval is. Dus voordat u een laad connector reparatie uit laat voeren is het raadzaam om eerst de volgende punten te controleren. Check eerst of er geen pluk stof in de laad connector zit, waardoor de oplader gewoonweg geen goed contact meer kan maken, met als gevolg dat de accu niet meer op wilt laden. Is dat niet het geval, dan kunt u eerst nog proberen de telefoon op te laden met een andere lader. Mocht de telefoon nu gewoon opladen dan volstaat u met het kopen van een nieuwe oplader en hoeft u geen laad connector te laten vervangen door een reparatiewinkel. Denkt u dat de laadconnector wel aan vervanging toe is? De reparateurs van de locatie Maassluis helpen u graag verder.

 

Waterschade reiniging Maassluis

Logischerwijs komt een waterschade reiniging vaker voor bij een smartphone dan bij een tablet. Smartphones worden de laatste tijd steeds vaker waterdicht verkocht, waardoor de waterschade reiniging in de toekomst minder vaak voor zal komen. Toch zegt een waterdicht toestel niet alles, wanneer een toestel ooit voor reparatie bij een reparatiebedrijf geweest is, is het mogelijk dat deze niet goed waterdicht afgemonteerd is. Uw apparaat is in dat geval niet meer waterdicht en u loopt dan net zoveel risico op een waterschade reiniging dan een toestel welke niet waterdicht is. Meestal wordt er geen garantie gegeven op een waterschade reiniging, dit heeft ermee te maken dat er soms pas veel later problemen kunnen onstaan ten gevolge van waterschade. Het is altijd van heel groot belang een toestel zo snel mogelijk weg te brengen naar een reparatiebedrijf wanneer u denkt waterschade te hebben. Onze locatie Maassluis helpt u graag verder in het geval van waterschade aan uw smartphone of tablet.

 

Welke reparaties zijn er allemaal mogelijk?

Omdat het vrijwel onmogelijk is elke reparatie hierboven te beschrijven, hebben wij ons beperkt tot de 4 meest voorkomende smartphone reparaties. Uiteraard zijn er veel meer reparaties mogelijk aan uw smartphone en/of tablet. Hieronder geven wij een opsomming weer van elke reparatie welke wij regelmatig voor klanten uit Maassluis en omgeving uitvoeren.

 

© Copyright 2020 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | Smartphone Reparatie Nederland is een onderdeel van Ripa Solutions

Smartphone Reparatie