Smartphone Reparatie Maassluis

Smartphone Reparatie Maassluis

Smartphone Reparatie Maassluis, al geruime tijd het aangewezen adres om uw smartphone te laten repareren. Onze reparateurs in Maassluis zijn u graag van dienst, wanneer u een defect aan uw smartphone heeft. Of het nu om een kapot scherm of een slecht opladende accu gaat, in vrijwel alle gevallen kunnen wij uw smartphone weer volledig herstellen. Bent u benieuwd of wij uw smartphone ook kunnen herstellen, neem geheel vrijblijvend contact op met onze locatie in Maassluis.

Vaak ontstaat een defect aan een smartphone doordat er iets aan vooraf gegaan is. Zo kan het zijn dat u uw smartphone heeft laten vallen, waardoor deze niet meer goed functioneert. Het kan ook zijn dat uw toestel waterschade heeft opgelopen, dit kan in sommige gevallen al gebeuren door te bellen in een regenbui. Een slecht werkende accu is wel een veel voorkomend probleem. Dit probleem onstaat meestal naarmate een toestel ouder wordt. De batterij van een smartphone is vaak eenvoudig te vervangen en is meestal een reparatie welke op korte termijn uit te voeren is. Ons team in Maassluis staat u graag te woord en voorziet u graag van eerlijke informatie.

U bent altijd welkom bij ons reparatiepunt, zonder dat u van tevoren een afspraak hoeft te maken. Op dit moment zijn wij gesloten, via het onderstaande contactformulier kunt u een bericht achterlaten, een medewerker zal z.s.m het bericht beantwoorden.

 
 

Reparatiemogelijkheden van de locatie Maassluis

Het reparatiepunt Maassluis kan veel verschillende smartphones repareren. Om het makkelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van elk merk smartphone, welke bij de locatie Maassluis te repareren is.

Google Pixel ReparatieHTC ReparatieHuawei ReparatieiPhone ReparatieLG ReparatieMotorola ReparatieNokia ReparatieOnePlus ReparatieOppo ReparatieSamsung ReparatieSony ReparatieXiaomi Reparatie
 

Bedrijfsgegevens van Smartphone Reparatie Maassluis

:
: Identity Smartphone Reparatie
: Industrieweg 50
: 3144 CH Maassluis
 
: Binnenlopen zonder afspraak
 
Identity Smartphone Reparatie is bereikbaar via de onderstaande mogelijkheden. Klik op de juiste button en vind de juiste contactgegevens.
 
 

De openingstijden of dienstverlening kunnen anders zijn vanwege COVID-19

Openingstijden van telefoon reparatie Maassluis

: 09:00 - 18:00
: 09:00 - 18:00
: 09:00 - 18:00
: 09:00 - 18:00
: 09:00 - 18:00
: 09:00 - 17:00
: Gesloten
 

Routebeschrijving

De locatie Maasluis ligt aan de rand van het gezellige centrum van Maassluis. Deze locatie is goed bereikbaar ter voet, fiets en auto, wanneer u per euto onze locatie bezoekt zijn er volop gratis parkeerplaatsen voor de deur. Komt u liever met het openbaar vervoer dan is dir prima te doen, onze locatie zit op 10 minuten loopafstand van het metrostation Maassluis Centrum.

 

De locatie Maassluis geeft minimaal 6 maanden garantie op een reparatie

De locatie Maassluis geeft op elke uitgevoerde reparatie minimaal 6 maanden garantie. Het is mogelijk dat een reparatie onder afwijkende garantie voorwaarden gerepareerd wordt. Indien hier sprake van is, zal de locatie Maassluis u hiervan van tevoren in kennis stellen.

 

Algemene Voorwaarden

De locatie Maassluis is een geheel zelfstandig werkend bedrijf met eigen Algemene Voorwaarden. Omdat deze Algemene Voorwaarden bij ons bekend zijn, kunt u via de onderstaande button deze voorwaarden direct inzien.

 

© Copyright 2020 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | Smartphone Reparatie Nederland is een onderdeel van Ripa Solutions

Smartphone Reparatie