Smartphone Reparatie Almere Poort

Smartphone Reparatie  Almere Poort

Smartphone Reparatie Almere Poort, Onze reparatiekanjers repareren vrijwel elke Smartphone en Tablet welke er momenteel op de markt zijn. Niet alleen de inwoners van Almere Poort weten ons te vinden maar ook inwoners van omliggende plaatsen brengen regelmatig een bezoekje aan ons reparatiepunt in Almere Poort. Meestal kan een reparatie aan uw Smartphone en/of Tablet uitgevoerd worden terwijl u erop wacht.

De locatie Almere Poort werkt uitsluitend op afspraak, kijk hieronder op welke manieren u een afspraak kunt maken bij één van onze reparateurs. Op dit moment zijn wij gesloten, via het onderstaande contactformulier kunt u een bericht achterlaten, een medewerker zal z.s.m het bericht beantwoorden.

 
 

Reparatiemogelijkheden van de locatie Almere Poort

Het reparatiepunt Almere Poort kan veel verschillende smartphones repareren. Om het makkelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van elk merk smartphone, welke bij de locatie Almere Poort te repareren is.

Google Pixel Reparatie Almere PoortHTC Reparatie Almere PoortHuawei Reparatie Almere PoortiPhone Reparatie Almere PoortLG Reparatie Almere PoortMotorola Reparatie Almere PoortNokia Reparatie Almere PoortOnePlus Reparatie Almere PoortOppo Reparatie Almere PoortSamsung Reparatie Almere PoortSony Reparatie Almere PoortXiaomi Reparatie Almere Poort
 

Bedrijfsgegevens van de locatie Almere Poort

:
Mobile Repair Company
:
Drakensteynpad 43
:
1333 XM Almere
 
:
:
036-2340134
:
 
:
Reparaties uitsluitend op afspraak
 

Openingstijden locatie Almere Poort

 
:
09:00 - 18:00
:
09:00 - 18:00
:
09:00 - 18:00
:
09:00 - 18:00
:
09:00 - 21:00
:
09:00 - 18:00
:
Gesloten
 

Routebeschrijving

De locatie Almere vindt u in de Landgoederenbuurt te Almere Buiten. Wij zijn makkelijk te bereiken per auto, fiets maar ook per openbaar vervoer. Komt u per auto dan zijn er altijd voldoende parkeerplekken voor de deur, het parkeren is geheel gratis. U kunt uw auto- of fietsreis plannen via de onderstaande kaart. Komt u liever met het OV, de bushalte (Landgoederenbuurt) van lijn M7 ligt op 100 meter afstand van onze locatie.

 

De locatie Almere Poort geeft minimaal 6 maanden garantie op een reparatie

De locatie Almere Poort geeft op elke uitgevoerde reparatie minimaal 6 maanden garantie. Het is mogelijk dat een reparatie onder afwijkende garantie voorwaarden gerepareerd wordt. Indien hier sprake van is, zal de locatie Almere Poort u hiervan van tevoren in kennis stellen.

 

Algemene Voorwaarden

De locatie Almere Poort is een geheel zelfstandig werkend bedrijf met eigen Algemene Voorwaarden. Omdat deze Algemene Voorwaarden bij ons bekend zijn, kunt u via de onderstaande button deze voorwaarden direct inzien.

 

Contactformulier

Via het onderstaande contactformulier kunt u Smartphone Reparatie Almere Poort 24/7 een bericht sturen. Eén van hun medewerkers zal deze z.s.m. beantwoorden.

Naam
E-mail
Telefoon
Onderwerp
Bericht

Scherm Reparatie Almere Poort

Een scherm reparatie is één van de meest voorkomende reparaties aan een smartphone of tablet. Ons reparatieteam in Almere Poort zal een defect scherm altijd deskundig vervangen. In de meeste gevallen kan een beeldscherm niet gerepareerd worden en is vervangen van het scherm de enige optie. Vaak onstaat een defect beeldscherm doordat de smartphone of tablet gevallen is. In een heel enkel geval kan een kapot scherm spontaan ontstaan, in dat geval is het van belang om te checken of uw apparaat nog onder de garantie valt. Mocht u nog garantie hebben op het beeldscherm, dan adviseren wij u contact op te nemen met de winkel waar u het apparaat gekocht heeft. Valt het defecte scherm buiten de garantie of is deze onstaan door eigen toedoen, dan helpen wij u graag verder bij onze locatie Almere Poort.

 

Batterij Reparatie Almere Poort

Een defecte batterij is vaak zelf te herkennen, de meest voorkomende storingen zijn, het spontaan uitvallen van uw telefoon of tablet, het niet meer goed kunnen opladen van de telefoon of tablet maar ook het niet meer volledig kunnen benutten van de batterijcapaciteit is een vaak voorkomend probleem. De één vindt dit soort storingen irritant en bezoekt direct een reparatiepunt om de defecte batterij te laten vervangen, terwijl de ander nog maanden door loopt te sukkelen, voordat de batterij vervangen wordt. Ons advies is om de accu zo snel mogelijk te vervangen, wanneer deze mankementen vertoont. Laat de telefoon wel eerst onderzoeken door een reparateur, dit omdat dezelfde storingen ook wel eens door een defecte Laad Connector veroorzaakt kan worden. De reparateurs van de locatie Almere Poort helpen u graag verder.

 

Laad connector Reparatie Almere Poort

Zoals aangegeven kunnen de symptomen van een defecte defecte batterij en een defecte laad connector erg op elkaar lijken. Dus voordat u een laad connector reparatie uit laat voeren is het van belang om de smartphone of tablet goed te laten onderzoeken. Onze locatie Almere Poort kan dit onderzoek voor u uitvoeren en indien nodig de defecte laad connector direct vervangen. Onze reparateurs zullen van tevoren uitvoerig de reparatiewerkzaamheden en de bijbehorende kosten met u bespreken. Wilt u daarna nog steeds de laad connector laten vervangen dan zullen wij de reparatie inplannen. Vaak kunt u wachten op de uit te voeren reparatie en in sommige gevallen moet u de telefoon of tablet even achterlaten zodat wij de laad connector kunnen vervangen.

 

Waterschade reiniging Almere Poort

Een waterschade reiniging wordt vaker uitgevoerd bij een smartphone dan bij een tablet, wat natuurlijk ook best logisch is. Wanneer u denkt dat uw smartphone (te lang) in aanraking is geweest met water, twijfel dan niet! Zet de smartphone direct uit, mocht deze al uitgevallen zijn, probeer hem dan absoluut niet aan te zetten. Neem direct contact op met de Smartphone Reparateur in Almere Poort en volg de instructies op welke u gegeven worden. Een waterschade reiniging is een noodzaak, het beste kan deze zo snel mogelijk uitgevoerd worden om het vocht uit het toestel te halen, zodat het water geen schade meer kan veroorzaken. Bij het verwijderen van het water uit uw smartphone, kan er van alles kapot gegaan zijn. De schade wordt meestal veroorzaakt door kortsluiting en/of oxidatie van de contacten. Een reiniging van uw smartphone is dan ook de enige oplossing om de schade te beperken, wacht hier niet te lang mee!

 

Welke reparaties zijn er allemaal mogelijk?

Hierboven hebben wij de 4 meest voorkomende reparaties besproken, uiteraard zijn er veel meer reparaties mogelijk aan uw smartphone of tablet. Hieronder tonen wij een totaaloverzicht van elke reparatie welke mogelijk is aan uw smartphone en/of tablet. Heeft u twijfels of wij uw smartphone of tablet kunnen repareren, neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze locatie Almere Poort.

 

Het laatste nieuws

GRATIS zelfherstellende hydrogel screenprotector

23-06-2023 door Mobile Repair Company - Reageer

Zelfherstellende hydrogel screenprotector Profiteer van onze speciale aanbieding in de maand Juli! Bij elke scherm reparatie ontvang je een zelfherstellende hydrogel screenprotector ter waarde van €30 helemaal GRATIS. Bovendien plaatsen wij deze voor jou, waardoor je er zeker van kunt zijn dat jouw .......

[Lees het gehele bericht]
 

10% korting op een reparatie naar keuze

08-03-2022 door Mobile Repair Company - Reageer

10 korting op een reparatie naar keuze Mobile Repair Company heeft deze maand een leuke aanbieding bedacht: Nu 10% korting op een reparatie naar keuze. 6 maanden garantie ✓ Hoogste kwaliteit onderdelen ✓ Laagste prijs garantie ✓ Binnen 1 uur klaar service ✓ Best beoordeeld Deze aanbieding is geldig van .......

[Lees het gehele bericht]
 

Apple Watch reparatie nu ook beschikbaar

18-02-2022 door Mobile Repair Company - Reageer

Apple Watch reparatie nu ook beschikbaar Mobile Repair Company repareert al vele jaren diverse merken smartphones- en tablets. Om ons reparatie aanbod te vergroten hebben wij besloten om ook Apple Watch reparaties te gaan aanbieden. Vanaf vandaag kunt u bij ons terecht voor elke Apple Watch .......

[Lees het gehele bericht]
 

MacBook reparatie nu ook beschikbaar

24-01-2022 door Mobile Repair Company - Reageer

MacBook reparatie nu ook beschikbaar Mobile Repair Company repareert al vele jaren diverse merken smartphones- en tablets. Om ons reparatie aanbod te vergroten hebben wij besloten om ook MacBook reparaties te gaan aanbieden. Vanaf vandaag kunt u bij ons terecht voor elke MacBook reparatie. Op .......

[Lees het gehele bericht]
 

NIEUW Hydro Gel protectors voor alle Smartphones en Tablets

11-06-2021 door Mobile Repair Company - Reageer

iPhone 11 Pro Max met hydro gel protector voor- en achterkant Onze Hydro Gel protectors bieden een superieure bescherming zonder het strakke uiterlijk van uw apparaat te veranderen. De standaard Tempered Glass screenprotectors zijn gemaakt van een stugger en harder type kunststof. Hydro Gel is een flexibeler materiaal, welke dunner is maar .......

[Lees het gehele bericht]
 

iPhone reparatie Almere

28-11-2019 door Mobile Repair Company - Reageer

iPhone reparatie AlmereiPhone reparatie Almere dat is ook wel de naam waar Mobile Repair Company in Almere onder bekend staat. Mobile Repair Company is een bekend en betrouwbaar reparatiebedrijf in Almere welke de specialist is in elke iPhone reparatie. Al meer dan .......

[Lees het gehele bericht]
 

Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoeren

09-10-2019 door Mobile Repair Company - Reageer

Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoerenBatterij reparatie Naast een scherm reparatie is een batterij reparatie één van de meest voorkomende reparaties aan een smartphone. Wanneer u uw smartphone normaal gebruikt gaat een batterij gemiddeld anderhalf jaar tot twee jaar mee voordat de eerste klachten zich zullen .......

[Lees het gehele bericht]
 

Scherm reparatie laten uitvoeren

20-09-2019 door Mobile Repair Company - Reageer

Scherm reparatie laten uitvoeren Scherm reparatie Wilt u een scherm reparatie laten uitvoeren aan uw smartphone- of tablet omdat deze gevallen is? Geen probleem! Bij Mobile Repair Company bent u op het juiste adres als het gaat om een scherm reparatie. Elke scherm reparatie voeren .......

[Lees het gehele bericht]
 

Xiaomi- en Oppo reparatie nu ook beschikbaar

10-09-2019 door Mobile Repair Company - Reageer

Xiaomi- en Oppo reparatie nu ook beschikbaarMobile Repair Company repareert al vele jaren diverse merken smartphones- en tablets. Om ons reparatie aanbod te vergroten hebben wij besloten om ook Xiaomi- en Oppo reparaties te gaan aanbieden. Vanaf vandaag kunt u bij ons terecht voor elke Xiaomi- .......

[Lees het gehele bericht]
 

Mobile Repair Company Gold Member van iPhone reparaties Nederland

14-08-2019 door iPhone reparaties Nederland - Reageer

Gold MemberMobile Repair Company uit Almere is het eerste bedrijf welke deelnam aan het concept van iPhone reparaties Nederland, dit is nu alweer bijna 1,5 jaar geleden. Mobile Repair Company was ook de eerste Gold Member van iPhone reparaties Nederland. Mobile Repair .......

[Lees het gehele bericht]
 

Smartphone- en tablet reparaties in Almere

01-08-2019 door Mobile Repair Company - Reageer

Mobile Repair Company Mobile Repair Company is een begrip in Almere en omstreken op het gebied van smartphone- en tablet reparaties. U kunt bij ons terecht voor het repareren van de volgende merken Apple, Samsung, Huawei, HTC, Nokia, Sony, LG, OnePlus, Google en .......

[Lees het gehele bericht]
 

Wilt u een blogbericht plaatsen op ons uitgebreide Blog Netwerk? Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 
© Copyright 2020 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | Smartphone Reparatie Nederland is een onderdeel van Ripa Solutions

Smartphone Reparatie