Smartphone Reparatie Almere Stad

Smartphone Reparatie  Almere Stad

Smartphone Reparatie Almere Stad, voor het repareren van vrijwel elke smartphone, wij gaan geen reparatie uit de weg. Wij hebben veel klanten vanuit Almere Stad die hun smartphone naar volle tevredenheid hebben laten repareren. Heeft u een smartphone welke defect is, kijk dan hieronder welke merken wij repareren en neem geheel vrijblijvend contact op om de reparatie mogelijkheden van uw smartphone te bespreken.

De locatie Almere Stad werkt uitsluitend op afspraak, kijk hieronder op welke manieren u een afspraak kunt maken bij één van onze reparateurs. Op dit moment zijn wij gesloten, via het onderstaande contactformulier kunt u een bericht achterlaten, een medewerker zal z.s.m het bericht beantwoorden.

 
 

Reparatiemogelijkheden van de locatie Almere Stad

Het reparatiepunt Almere Stad kan veel verschillende smartphones repareren. Om het makkelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van elk merk smartphone, welke bij de locatie Almere Stad te repareren is.

Google Pixel Reparatie Almere StadHTC Reparatie Almere StadHuawei Reparatie Almere StadiPhone Reparatie Almere StadLG Reparatie Almere StadMotorola Reparatie Almere StadNokia Reparatie Almere StadOnePlus Reparatie Almere StadOppo Reparatie Almere StadSamsung Reparatie Almere StadSony Reparatie Almere StadXiaomi Reparatie Almere Stad
 

Bedrijfsgegevens van de locatie Almere Stad

:
Mobile Repair Company
:
Drakensteynpad 43
:
1333 XM Almere
 
:
:
036-2340134
:
 
:
Reparaties uitsluitend op afspraak
 

Openingstijden locatie Almere Stad

 
:
09:00 - 18:00
:
09:00 - 18:00
:
09:00 - 18:00
:
09:00 - 18:00
:
09:00 - 21:00
:
09:00 - 18:00
:
Gesloten
 

Routebeschrijving

De locatie Almere vindt u in de Landgoederenbuurt te Almere Buiten. Wij zijn makkelijk te bereiken per auto, fiets maar ook per openbaar vervoer. Komt u per auto dan zijn er altijd voldoende parkeerplekken voor de deur, het parkeren is geheel gratis. U kunt uw auto- of fietsreis plannen via de onderstaande kaart. Komt u liever met het OV, de bushalte (Landgoederenbuurt) van lijn M7 ligt op 100 meter afstand van onze locatie.

 

De locatie Almere Stad geeft minimaal 6 maanden garantie op een reparatie

De locatie Almere Stad geeft op elke uitgevoerde reparatie minimaal 6 maanden garantie. Het is mogelijk dat een reparatie onder afwijkende garantie voorwaarden gerepareerd wordt. Indien hier sprake van is, zal de locatie Almere Stad u hiervan van tevoren in kennis stellen.

 

Algemene Voorwaarden

De locatie Almere Stad is een geheel zelfstandig werkend bedrijf met eigen Algemene Voorwaarden. Omdat deze Algemene Voorwaarden bij ons bekend zijn, kunt u via de onderstaande button deze voorwaarden direct inzien.

 

Contactformulier

Via het onderstaande contactformulier kunt u Smartphone Reparatie Almere Stad 24/7 een bericht sturen. Eén van hun medewerkers zal deze z.s.m. beantwoorden.

Naam
E-mail
Telefoon
Onderwerp
Bericht

Scherm Reparatie Almere Stad

Een scherm van een smartphone of tablet is een heel kwetsbaar onderdeel. Wanneer u de smartphone of tablet niet goed beschermt d.m.v. een hoes/cover dan kan bij vallen of stoten de smartphone of tablet al een glasbreuk oplopen. Uiteraard hoeft een defect beeldscherm niet altijd veroorzaakt te worden door stoten of vallen. Een display kan ook kapot gaan doordat deze met water in aanraking is geweest, al zijn de smartphones de laatste tijd steeds meer waterdicht. Een LCD gaat in enkele gevallen ook kapot zonder een verklaarbare reden. Mocht de telefoon nog binnen de garantie vallen dan adviseren wij u terug te gaan naar de winkel waar u de telefoon hebt gekocht. In het geval dat het defecte scherm niet meer onder de garantie valt dan bent u altijd welkom bij onze locatie Almere Stad. Onze ervaren reparateurs zullen de reparatiemogelijkheden en de bijbehorende kosten met u bespreken alvorens zij het scherm zullen repareren.

 

Batterij Reparatie Almere Stad

Een batterij reparatie valt ook in de top 3 van de meest voorkomende reparaties aan een smartphone en tablet. Een slechtwerkende batterij kunt u herkennen wanneer het apparaat niet meer volledig op te laden is. Daarnaast zal u ook vaak merken dat het apparaat uitvalt voordat de accu geheel leeg is. Toch is het noodzakelijk een reparatiepunt te bezoeken, het probleem hoeft namelijk niet altijd veroorzaakt te worden door een slecht werkende accu. Vaak geeft een defecte laad connector dezelfde soort klachten. Ons team bij de locatie Almere Stad onderzoekt graag wat het defect is en zal indien nodig een batterij reparatie voor u uitvoeren. Neem geheel vrijblijvend contact met ons reparatieteam op om de reparatiemogelijkheden te bespreken.

 

Laad connector Reparatie Almere Stad

Zoals hierboven beschreven bij batterij reparatie kan een defecte laad connector van uw smartphone of tablet zorgen voor vervelende klachten. Het vervangen van een laad connector kan erg verschillen bij de ene of de andere smartphone/tablet. Het is van groot belang om het defect vast te laten stellen door een professioneel bedrijf, zodat u niet achteraf reparatiekosten heeft betaald voor het vervangen van de laad connector terwijl het probleem misschien door een slecht werkende accu wordt veroorzaakt. De Smartphone Reparatie locatie in Almere Stad is een bedrijf met professionele reparateurs welke over veel ervaring beschikken op het repararen van smartphones en tablets. Een laad connector reparatie is dan ook geen enkel probleem voor de reparateurs bij de locatie Almere Stad. Maak geheel vrijblijvend een afspraak om het defect aan de laadconnector te laten vaststellen, indien de laad connector kapot is zal deze vrijwel altijd vervangen worden.

 

Waterschade reiniging Almere Stad

Het gebeurd regelmatig dat wij mensen bij de locatie Almere Stad binnen krijgen waarvan de smartphone in aanraking is geweest met water. De nieuwste smartphones zijn steeds vaker waterdicht, maar mocht u een oudere smartphone hebben of een smartphone welke niet waterdicht is dan kan er altijd waterschade ontstaan. Heeft u enigszins twijfel dat uw toestel met water in aanraking is geweest dan is het van groot belang direct uw telefoon te laten onderzoeken. Om te beginnen kan het van groot belang zijn de telefoon direct uit te zetten. Mocht deze vanzelf uitgevallen zijn, dan is het beter deze niet proberen aan te zetten. Kom met uw smartphone langs bij onze locatie Almere Stad, wij onderzoeken uw smartphone en nemen de juiste stappen om eventuele schade aan uw telefoon te beperken. Wanneer uw smartphone met water in aanraking is geweest zullen wij een waterschade reiniging uit moeten voeren. Bij een waterschade reiniging wordt uw toestel geheel vochtvrij gemaakt van binnen en worden alle onderdelen op een speciale manier behandeld. Op deze manier proberen wij de schade aan uw smartphone te beperken.

 

Welke reparaties zijn er allemaal mogelijk?

Het is onmogelijk om elke reparatie zo uitgebreid te beschrijven als we hierboven hebben gedaan met een aantal meest voorkomende reparaties. Toch is het wel handig om te benoemen welke smartphone reparaties wij bij de locatie Almere Stad allemaal voor u uit kunnen voeren. Het kan zijn dat uw reparatie er nog niet tussen staat, neem in dat geval altijd even contact op met onze reparateur. Wellicht dat wij u toch verder kunnen helpen om uw toestel zo snel mogelijk te laten repareren. Hieronder een overzicht van elke reparatie die wij voor u kunne uitvoeren.

 

Het laatste nieuws

GRATIS zelfherstellende hydrogel screenprotector

23-06-2023 door Mobile Repair Company - Reageer

Zelfherstellende hydrogel screenprotector Profiteer van onze speciale aanbieding in de maand Juli! Bij elke scherm reparatie ontvang je een zelfherstellende hydrogel screenprotector ter waarde van €30 helemaal GRATIS. Bovendien plaatsen wij deze voor jou, waardoor je er zeker van kunt zijn dat jouw .......

[Lees het gehele bericht]
 

10% korting op een reparatie naar keuze

08-03-2022 door Mobile Repair Company - Reageer

10 korting op een reparatie naar keuze Mobile Repair Company heeft deze maand een leuke aanbieding bedacht: Nu 10% korting op een reparatie naar keuze. 6 maanden garantie ✓ Hoogste kwaliteit onderdelen ✓ Laagste prijs garantie ✓ Binnen 1 uur klaar service ✓ Best beoordeeld Deze aanbieding is geldig van .......

[Lees het gehele bericht]
 

Apple Watch reparatie nu ook beschikbaar

18-02-2022 door Mobile Repair Company - Reageer

Apple Watch reparatie nu ook beschikbaar Mobile Repair Company repareert al vele jaren diverse merken smartphones- en tablets. Om ons reparatie aanbod te vergroten hebben wij besloten om ook Apple Watch reparaties te gaan aanbieden. Vanaf vandaag kunt u bij ons terecht voor elke Apple Watch .......

[Lees het gehele bericht]
 

MacBook reparatie nu ook beschikbaar

24-01-2022 door Mobile Repair Company - Reageer

MacBook reparatie nu ook beschikbaar Mobile Repair Company repareert al vele jaren diverse merken smartphones- en tablets. Om ons reparatie aanbod te vergroten hebben wij besloten om ook MacBook reparaties te gaan aanbieden. Vanaf vandaag kunt u bij ons terecht voor elke MacBook reparatie. Op .......

[Lees het gehele bericht]
 

NIEUW Hydro Gel protectors voor alle Smartphones en Tablets

11-06-2021 door Mobile Repair Company - Reageer

iPhone 11 Pro Max met hydro gel protector voor- en achterkant Onze Hydro Gel protectors bieden een superieure bescherming zonder het strakke uiterlijk van uw apparaat te veranderen. De standaard Tempered Glass screenprotectors zijn gemaakt van een stugger en harder type kunststof. Hydro Gel is een flexibeler materiaal, welke dunner is maar .......

[Lees het gehele bericht]
 

iPhone reparatie Almere

28-11-2019 door Mobile Repair Company - Reageer

iPhone reparatie AlmereiPhone reparatie Almere dat is ook wel de naam waar Mobile Repair Company in Almere onder bekend staat. Mobile Repair Company is een bekend en betrouwbaar reparatiebedrijf in Almere welke de specialist is in elke iPhone reparatie. Al meer dan .......

[Lees het gehele bericht]
 

Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoeren

09-10-2019 door Mobile Repair Company - Reageer

Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoerenBatterij reparatie Naast een scherm reparatie is een batterij reparatie één van de meest voorkomende reparaties aan een smartphone. Wanneer u uw smartphone normaal gebruikt gaat een batterij gemiddeld anderhalf jaar tot twee jaar mee voordat de eerste klachten zich zullen .......

[Lees het gehele bericht]
 

Scherm reparatie laten uitvoeren

20-09-2019 door Mobile Repair Company - Reageer

Scherm reparatie laten uitvoeren Scherm reparatie Wilt u een scherm reparatie laten uitvoeren aan uw smartphone- of tablet omdat deze gevallen is? Geen probleem! Bij Mobile Repair Company bent u op het juiste adres als het gaat om een scherm reparatie. Elke scherm reparatie voeren .......

[Lees het gehele bericht]
 

Xiaomi- en Oppo reparatie nu ook beschikbaar

10-09-2019 door Mobile Repair Company - Reageer

Xiaomi- en Oppo reparatie nu ook beschikbaarMobile Repair Company repareert al vele jaren diverse merken smartphones- en tablets. Om ons reparatie aanbod te vergroten hebben wij besloten om ook Xiaomi- en Oppo reparaties te gaan aanbieden. Vanaf vandaag kunt u bij ons terecht voor elke Xiaomi- .......

[Lees het gehele bericht]
 

Mobile Repair Company Gold Member van iPhone reparaties Nederland

14-08-2019 door iPhone reparaties Nederland - Reageer

Gold MemberMobile Repair Company uit Almere is het eerste bedrijf welke deelnam aan het concept van iPhone reparaties Nederland, dit is nu alweer bijna 1,5 jaar geleden. Mobile Repair Company was ook de eerste Gold Member van iPhone reparaties Nederland. Mobile Repair .......

[Lees het gehele bericht]
 

Smartphone- en tablet reparaties in Almere

01-08-2019 door Mobile Repair Company - Reageer

Mobile Repair Company Mobile Repair Company is een begrip in Almere en omstreken op het gebied van smartphone- en tablet reparaties. U kunt bij ons terecht voor het repareren van de volgende merken Apple, Samsung, Huawei, HTC, Nokia, Sony, LG, OnePlus, Google en .......

[Lees het gehele bericht]
 

Wilt u een blogbericht plaatsen op ons uitgebreide Blog Netwerk? Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 
© Copyright 2020 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | Smartphone Reparatie Nederland is een onderdeel van Ripa Solutions

Smartphone Reparatie