Smartphone Reparatie Arnhem

Smartphone Reparatie Arnhem

Smartphone Reparatie Arnhem is een reparatiepunt waar u uw smartphone professioneel kunt laten repareren. Is uw smartphone defect, dan is het van belang om een reparatiebedrijf te bezoeken welke te vertrouwen is. De locatie Arnhem zal u altijd voorzien van juiste informatie omtrent het defect, de uit te voeren reparatie en de bijbehorende kosten. Pas wanneer u akkoord geeft, zal er een start gemaakt worden met het repararen van de smartphone.

Op deze pagina vindt u welke merken wij repareren, onze contactgegevens en de wijze waarop wij te bereiken zijn. De reparateurs van Smartphone Reparatie Nederland worden steeds opnieuw bijgeschoold, zodra er een nieuw toestel op de markt komt. U kunt er vanuit gaan dat uw toestel bij ons in goede handen is en dat wij uiterst voorzichtig te werk gaan.

U bent altijd welkom bij ons reparatiepunt, zonder dat u van tevoren een afspraak hoeft te maken. Op dit moment zijn wij gesloten, via het onderstaande contactformulier kunt u een bericht achterlaten, een medewerker zal z.s.m het bericht beantwoorden.

 
 

Reparatiemogelijkheden van de locatie Arnhem

Het reparatiepunt Arnhem kan veel verschillende smartphones repareren. Om het makkelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van elk merk smartphone, welke bij de locatie Arnhem te repareren is.

Google Pixel ReparatieHTC ReparatieHuawei ReparatieiPhone ReparatieLG ReparatieMotorola ReparatieNokia ReparatieOnePlus ReparatieOppo ReparatieSamsung ReparatieSony ReparatieXiaomi Reparatie
 

Bedrijfsgegevens van Smartphone Reparatie Arnhem

:
: GSM Reparatie Arnhem
: Spijkerlaan 22
: 6828 EC Arnhem
 
: Binnenlopen zonder afspraak
 
GSM Reparatie Arnhem is bereikbaar via de onderstaande mogelijkheden. Klik op de juiste button en vind de juiste contactgegevens.
 
 

De openingstijden of dienstverlening kunnen anders zijn vanwege COVID-19

Openingstijden van telefoon reparatie Arnhem

: 12:00 - 18:00
: 10:00 - 18:00
: 10:00 - 18:00
: 10:00 - 21:00
: 10:00 - 18:00
: 10:00 - 17:00
: Gesloten
 

Routebeschrijving

De locatie iPhone reparatie Arnhem bevindt zich in de Spijkerbuurt in Arnhem. De Spijkerbuurt is een wijk welke direct grenst aan het gezellige centrum van Arnhem. Wilt u ons bezoeken met de auto dan kunt u in sommige gevallen de auto bij ons in de straat parkeren, let wel op dat u bij de betaalautomaat een kaartje koopt. Wanneer het druk is heeft u meer kans om uw auto te kunnen parkeren in de Musisgarage, welke gelegen is aan de Velperbinnensingel 2. Let wel op dit is een parkeergarage met wat krappe plaatsen, deze garage bevindt zich op loopafstand van onze winkel. Uiteraard kunt u ook met het openbaar vervoer komen, de locatie Arnhem ligt op loopafstand van het treinstation Velperpoort.

 

Garantie

GSM Reparatie Arnhem is een geheel zelfstandig werkend bedrijf met eigen Garantie Voorwaarden. Omdat de garantie per reparatie kan verschillen, is het voor ons onmogelijk de Garantie Voorwaarden hier te tonen. Wij adviseren u van tevoren bij GSM Reparatie Arnhem te informeren naar de Garantie Voorwaarden welke zij hanteren.
 

Algemene Voorwaarden

De locatie Arnhem is een geheel zelfstandig werkend bedrijf met eigen Algemene Voorwaarden. Omdat de locatie Arnhem geen Algemene Voorwaarden bij ons heeft ingeleverd, is het voor ons onmogelijk deze voorwaarden hier te tonen. Wij adviseren u van tevoren bij de locatie Arnhem te informeren naar de Algemene Voorwaarden welke zij hanteren.
 

© Copyright 2020 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | Smartphone Reparatie Nederland is een onderdeel van Ripa Solutions

Smartphone Reparatie