Smartphone Reparatie in Arnhem

Smartphone Reparatie in Arnhem

Smartphone Reparatie Arnhem is een reparatiepunt waar u uw smartphone professioneel kunt laten repareren. Is uw smartphone defect, dan is het van belang om een reparatiebedrijf te bezoeken welke te vertrouwen is. De locatie Arnhem zal u altijd voorzien van juiste informatie omtrent het defect, de uit te voeren reparatie en de bijbehorende kosten. Pas wanneer u akkoord geeft, zal er een start gemaakt worden met het repararen van de smartphone.

Op deze pagina vindt u welke merken wij repareren, onze contactgegevens en de wijze waarop wij te bereiken zijn. De reparateurs van Smartphone Reparatie Nederland worden steeds opnieuw bijgeschoold, zodra er een nieuw toestel op de markt komt. U kunt er vanuit gaan dat uw toestel bij ons in goede handen is en dat wij uiterst voorzichtig te werk gaan.

U bent altijd welkom bij ons reparatiepunt, zonder dat u van tevoren een afspraak hoeft te maken. Op dit moment zijn wij gesloten, via het onderstaande contactformulier kunt u een bericht achterlaten, een medewerker zal z.s.m het bericht beantwoorden.

 
 

Reparatiemogelijkheden van de locatie Arnhem

Het reparatiepunt Arnhem kan veel verschillende smartphones repareren. Om het makkelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van elk merk smartphone, welke bij de locatie Arnhem te repareren is.

Google Pixel ReparatieHTC ReparatieHuawei ReparatieiPhone ReparatieLG ReparatieMotorola ReparatieNokia ReparatieOnePlus ReparatieOppo ReparatieSamsung ReparatieSony ReparatieXiaomi Reparatie
 

Locatiegegevens

:
: Smartphone Reparaties in Arnhem
 
De Smartphone Reparatie locatie Arnhem is bereikbaar via onderstaande buttons:
 
 

De openingstijden of dienstverlening kunnen anders zijn vanwege COVID-19

Openingstijden van de Smartphone reparatie locatie in Arnhem

: 12:00 - 18:00
: 10:00 - 18:00
: 10:00 - 18:00
: 10:00 - 21:00
: 10:00 - 18:00
: 10:00 - 17:00
: Gesloten
 

De locatie Arnhem geeft minimaal 3 maanden garantie op een reparatie

De locatie Arnhem geeft op elke uitgevoerde reparatie minimaal 3 maanden garantie. Het is mogelijk dat een reparatie onder afwijkende garantie voorwaarden gerepareerd wordt. Indien hier sprake van is, zal de locatie Arnhem u hiervan van tevoren in kennis stellen.

Aanvullende Garantie Voorwaarden
Voor alle iPhone reparaties geldt een garantietermijn van 12 maanden.

 

Algemene Voorwaarden

De locatie Arnhem is een geheel zelfstandig werkend bedrijf met eigen Algemene Voorwaarden. Omdat de locatie Arnhem geen Algemene Voorwaarden bij ons heeft ingeleverd, is het voor ons onmogelijk deze voorwaarden hier te tonen. Wij adviseren u van tevoren bij de locatie Arnhem te informeren naar de Algemene Voorwaarden welke zij hanteren.
 

© Copyright 2020 - 2022 | Alle rechten voorbehouden | Smartphone Reparatie Nederland is een onderdeel van Ripa Solutions

Smartphone Reparatie