Smartphone Reparatie Meppel

Smartphone Reparatie Meppel

Smartphone Reparatie Meppel, het aangewezen adres voor wanneer uw smartphone kapot is. De reparateurs van de locatie Meppel, zijn altijd op de hoogte van de reparatiemogelijkheden bij elke nieuwe smartphone. U kunt dan ook met een gerust hart, met uw defecte smartphone langskomen, om deze te laten repareren. U wordt van tevoren uitvoerig ingelicht over de reparatie, welke uitgevoert moet worden. Uiteraard wordt het reparatiebedrag ook van tevoren zoveel mogelijk besproken. U kunt op deze wijze een eerlijk besluit nemen of de smartphone, de reparatie nog waard is.

Veel voorkomende reparaties aan een smartphone zijn, scherm reparaties, batterij reparaties, laadconnector reparaties, maar ook toestellen met waterschade worden regelmatig ter reparatie aangeboden. Voor elke reparatie kunt u bij de locatie Meppel terecht, zij helpen u graag verder.

U bent altijd welkom bij ons reparatiepunt, zonder dat u van tevoren een afspraak hoeft te maken. Op dit moment zijn wij gesloten, via het onderstaande contactformulier kunt u een bericht achterlaten, een medewerker zal z.s.m het bericht beantwoorden.

Onder Smartphone Reparatie Meppel vallen de locaties: Broekhuizen, De Schiphorst, Meppel, Nijeveen en Rogat

 
Deze locatie (Meppel) kan binnen enkele muisklikken van u zijn!

Aanmelden
 

Reparatiemogelijkheden van de locatie Meppel

Het reparatiepunt Meppel kan veel verschillende smartphones repareren. Om het makkelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van elk merk smartphone, welke bij de locatie Meppel te repareren is.

Google Pixel ReparatieHuawei ReparatieiPhone ReparatieMotorola ReparatieNokia ReparatieOnePlus ReparatieOppo ReparatieSamsung ReparatieSony ReparatieXiaomi Reparatie
 

Bedrijfsgegevens van Smartphone Reparatie Meppel

:
: Smartphone Reparatie Meppel
 
Omdat Smartphone Reparatie Meppel een gratis vermelding heeft, is het uitsluitend mogelijk om via de onderstaande buttons in contact te komen met Smartphone Reparatie Meppel.
 
 

De openingstijden of dienstverlening kunnen anders zijn vanwege COVID-19

Openingstijden van telefoon reparatie Meppel

: 13:00 - 21:00
: 09:00 - 21:00
: 09:00 - 21:00
: 09:00 - 21:00
: 09:00 - 17:00
: Gesloten
: Gesloten
 

Garantie

De Garantie Voorwaarden van de locatie Meppel zijn niet bekend bij ons. Wij adviseren u van tevoren bij de locatie Meppel te informeren naar de Garantie Voorwaarden welke zij hanteren.
 

Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van de locatie Meppel zijn niet bij ons bekend. Wij adviseren u van tevoren bij de locatie Meppel te informeren naar de Algemene Voorwaarden welke zij hanteren.
 
© Copyright 2020 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | Smartphone Reparatie Nederland is een onderdeel van Ripa Solutions

Smartphone Reparatie