Smartphone Reparatie Haarlem

Smartphone Reparatie  Haarlem

Heeft u een defecte smartphone? Onze locatie in Haarlem repareert vrijwel elke smartphone op een professionele manier, ongeacht wat er defect is. Wij zijn al geruime tijd "De Specialist" op het gebied van smartphone reparaties in de regio Haarlem. Wij hebben dagelijks klanten vanuit Haarlem, maar ook mensen van buiten Haarlem weten ons steeds vaker te vinden.

U bent altijd welkom bij ons reparatiepunt, zonder dat u van tevoren een afspraak hoeft te maken. Op dit moment zijn wij gesloten, via het onderstaande contactformulier kunt u een bericht achterlaten, een medewerker zal z.s.m het bericht beantwoorden.

Onder de Smartphone Reparatie locatie Haarlem vallen de locaties: Haarlem en Spaarndam

 
 

Reparatiemogelijkheden van de locatie Haarlem

Het reparatiepunt Haarlem kan veel verschillende smartphones repareren. Om het makkelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van elk merk smartphone, welke bij de locatie Haarlem te repareren is.

Google Pixel Reparatie HaarlemHTC Reparatie HaarlemHuawei Reparatie HaarlemiPhone Reparatie HaarlemLG Reparatie HaarlemMotorola Reparatie HaarlemNokia Reparatie HaarlemOnePlus Reparatie HaarlemOppo Reparatie HaarlemSamsung Reparatie HaarlemSony Reparatie HaarlemXiaomi Reparatie Haarlem
 

Bedrijfsgegevens van de locatie Haarlem

:
Smartphone Reparatie Haarlem
:
A. Hofmanweg 31
:
2031 BH Haarlem
 
:
:
023-2100140
 
:
Binnenlopen zonder afspraak
:
Voor bezoek telefonisch contact
 

Openingstijden locatie Haarlem

 
:
09:00 - 18:30
:
09:00 - 18:30
:
09:00 - 18:30
:
09:00 - 18:30
:
09:00 - 18:30
:
10:00 - 17:00
:
Gesloten
 

Routebeschrijving

VistaRepair vindt u in de Waarderpolder te Haarlem. Wij zijn makkelijk te bereiken per auto, fiets maar ook lopend zijn wij goed bereikbaar. Komt u per auto dan zijn er altijd voldoende parkeerplekken voor de deur, het parkeren is geheel gratis. U kunt via het onderstaande kaartje de route naar onze locatie plannen. Komt u liever met het openbaar vervoer, de bushalte Emrikweg ligt op 4 minuten loopafstand van onze locatie.

 

De locatie Haarlem geeft minimaal 6 maanden garantie op een reparatie

De locatie Haarlem geeft op elke uitgevoerde reparatie minimaal 6 maanden garantie. Het is mogelijk dat een reparatie onder afwijkende garantie voorwaarden gerepareerd wordt. Indien hier sprake van is, zal de locatie Haarlem u hiervan van tevoren in kennis stellen.

 

De locatie Haarlem is ICT Waarborg gecertificeerd

De locatie Haarlem is aangesloten bij ICT Waarborg, waardoor zij zich een ICT Waarborg gecertificeerd bedrijf mogen noemen.

Een bedrijf welke ICT Waarborg gecertificeerd is werkt eerlijk en integer. ICT Waarborg kijkt als extra zekerheid over hun schouders mee. Dat zorgt ervoor dat u de kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid krijgt die u mag verwachten. Een ander voordeel van een ICT Waarborg gecertificeerd bedrijf is dat er altijd duidelijk afspraken worden gemaakt. Afspraak = Afspraak. U mag er vanuit gaan dat alle relevante zaken op papier gezet worden.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets mis gaat bij een reparatie of de communicatie. Het mooiste is natuurlijk wanneer u dat direct met de locatie Haarlem kunt oplossen. Komt u er samen niet uit, dan zijn er altijd goede bemiddelingsmogelijkheden.

Geschil aanmelden voor bemiddeling

 

Algemene Voorwaarden

De locatie Haarlem is een geheel zelfstandig werkend bedrijf met eigen Algemene Voorwaarden. Omdat deze Algemene Voorwaarden bij ons bekend zijn, kunt u via de onderstaande button deze voorwaarden direct inzien.

 

Contactformulier

Via het onderstaande contactformulier kunt u Smartphone Reparatie Haarlem 24/7 een bericht sturen. Eén van hun medewerkers zal deze z.s.m. beantwoorden.

Naam
E-mail
Telefoon
Onderwerp
Bericht

Scherm Reparatie Haarlem

Een scherm van een smartphone is een kwetsbaar onderdeel, welke bij een val makkelijk kan beschadigen. Uiteraard kan een scherm ook kapot gaan zonder dat u uw smartphone heeft laten vallen. Een veel voorkomend probleem waardoor een scherm kapot kan gaan is waterschade. Eigenlijk in alle gevallen is een goedwerkend scherm van uw smartphone wel een vereiste om uw telefoon optimaal te kunnen gebruiken. Dus wat de reden ook is van een kapot scherm, een scherm reparatie wilt u het liefst zo snel en goed mogelijk laten uitvoeren, tegen een betaalbare prijs. Ons team in Haarlem kan u hierbij zeker helpen, informeer gerust naar de mogelijkheden en de prijzen. Uiteraard is het inwinnen van informatie geheel vrijblijvend.

 

Batterij Reparatie Haarlem

Een andere reparatie welke vaak voorkomt is een batterij reparatie. Vrijwel altijd zal de accu vervangen moeten worden en kan de oude accu niet gerepareerd worden. De problemen welke zich vaak voordoen wanneer de batterij slecht begint te worden zijn: Snel leeglopen van de accu, een telefoon welke spontaan uitvalt, het niet meer goed op kunnen laden van de smartphone. Echter kunt u het beste de telefoon laten onderzoeken, wanneer u denkt dat de accu slecht begint te worden. Een slechte Laad Connector kan namelijk voor dezelfde soort klachten zorgen. Onze smartphone reparateurs in Haarlem helpen u graag verder, maak geheel vrijblijvend een afspraak bij de locatie Haarlem.

 

Laad connector Reparatie Haarlem

Vaak wordt gedacht dat de laad connector van de telefoon kapot is, terwijl dit niet altijd het geval is. Dus voordat u een laad connector reparatie uit laat voeren is het raadzaam om eerst de volgende punten te controleren. Check eerst of er geen pluk stof in de laad connector zit, waardoor de oplader gewoonweg geen goed contact meer kan maken, met als gevolg dat de accu niet meer op wilt laden. Is dat niet het geval, dan kunt u eerst nog proberen de telefoon op te laden met een andere lader. Mocht de telefoon nu gewoon opladen dan volstaat u met het kopen van een nieuwe oplader en hoeft u geen laad connector te laten vervangen door een reparatiewinkel. Denkt u dat de laadconnector wel aan vervanging toe is? De reparateurs van de locatie Haarlem helpen u graag verder.

 

Waterschade reiniging Haarlem

Logischerwijs komt een waterschade reiniging vaker voor bij een smartphone dan bij een tablet. Smartphones worden de laatste tijd steeds vaker waterdicht verkocht, waardoor de waterschade reiniging in de toekomst minder vaak voor zal komen. Toch zegt een waterdicht toestel niet alles, wanneer een toestel ooit voor reparatie bij een reparatiebedrijf geweest is, is het mogelijk dat deze niet goed waterdicht afgemonteerd is. Uw apparaat is in dat geval niet meer waterdicht en u loopt dan net zoveel risico op een waterschade reiniging dan een toestel welke niet waterdicht is. Meestal wordt er geen garantie gegeven op een waterschade reiniging, dit heeft ermee te maken dat er soms pas veel later problemen kunnen onstaan ten gevolge van waterschade. Het is altijd van heel groot belang een toestel zo snel mogelijk weg te brengen naar een reparatiebedrijf wanneer u denkt waterschade te hebben. Onze locatie Haarlem helpt u graag verder in het geval van waterschade aan uw smartphone of tablet.

 

Welke reparaties zijn er allemaal mogelijk?

Omdat het vrijwel onmogelijk is elke reparatie hierboven te beschrijven, hebben wij ons beperkt tot de 4 meest voorkomende smartphone reparaties. Uiteraard zijn er veel meer reparaties mogelijk aan uw smartphone en/of tablet. Hieronder geven wij een opsomming weer van elke reparatie welke wij regelmatig voor klanten uit Haarlem en omgeving uitvoeren.

 

© Copyright 2020 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | Smartphone Reparatie Nederland is een onderdeel van Ripa Solutions

Smartphone Reparatie