Smartphone Reparatie Haarlem

Smartphone Reparatie Haarlem

Smartphone Reparatie Haarlem, een begrip in Haarlem en omgeving, wanneer het gaat om het repareren van smartphones. De locatie Haarlem helpt u graag verder wanneer u een defect toestel heeft. Het kan zijn dat het scherm van de smartphone kapot is, de accu aan vervanging toe is of er een ander defect aan uw telefoon gerepareerd moet worden. In haarlem zijn de reparateurs altijd op de hoogte van de laatst mogelijke reparaties, zodat zij u altijd snel, vakkundig en betaalbaar van dienst kunnen zijn.

Wanneer u langs wilt komen om een smartphone te laten repararen, dan is het een beetje afhankelijk of de onderdelen in huis zijn. De meeste onderdelen hebben wij op voorraad. Heeft u een minder voorkomende smartphone, welke kapot is, dan kan het voorkomen dat de onderdelen besteld moeten worden. Meestal zijn de onderdelen binnen 1 a 2 werkdagen leverbaar, zidat wij altijd op korte termijn een smartphone kunnen repareren.

U bent altijd welkom bij ons reparatiepunt, zonder dat u van tevoren een afspraak hoeft te maken. Op dit moment zijn wij gesloten, via het onderstaande contactformulier kunt u een bericht achterlaten, een medewerker zal z.s.m het bericht beantwoorden.

Onder Smartphone Reparatie Haarlem vallen de locaties: Haarlem en Spaarndam

 
 

Reparatiemogelijkheden van de locatie Haarlem

Het reparatiepunt Haarlem kan veel verschillende smartphones repareren. Om het makkelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van elk merk smartphone, welke bij de locatie Haarlem te repareren is.

Google Pixel ReparatieHTC ReparatieHuawei ReparatieiPhone ReparatieLG ReparatieMotorola ReparatieNokia ReparatieOnePlus ReparatieOppo ReparatieSamsung ReparatieSony ReparatieXiaomi Reparatie
 

Bedrijfsgegevens van Smartphone Reparatie Haarlem

:
: VistaRepair
: A. Hofmanweg 31
: 2031 BH Haarlem
 
: Binnenlopen zonder afspraak
 
VistaRepair is bereikbaar via de onderstaande mogelijkheden. Klik op de juiste button en vind de juiste contactgegevens.
 
 

De openingstijden of dienstverlening kunnen anders zijn vanwege COVID-19

Openingstijden van telefoon reparatie Haarlem

: 09:00 - 18:30
: 09:00 - 18:30
: 09:00 - 18:30
: 09:00 - 18:30
: 09:00 - 18:30
: 10:00 - 17:00
: Gesloten
 

Routebeschrijving

VistaRepair vindt u in de Waarderpolder te Haarlem. Wij zijn makkelijk te bereiken per auto, fiets maar ook lopend zijn wij goed bereikbaar. Komt u per auto dan zijn er altijd voldoende parkeerplekken voor de deur, het parkeren is geheel gratis. U kunt via het onderstaande kaartje de route naar onze locatie plannen. Komt u liever met het openbaar vervoer, de bushalte Emrikweg ligt op 4 minuten loopafstand van onze locatie.

 

VistaRepair is ICT Waarborg gecertificeerd

VistaRepair die de locatie Haarlem beheerd, is aangesloten bij ICT Waarborg, waardoor zij zich een ICT Waarborg gecertificeerd bedrijf mogen noemen.

Een bedrijf welke ICT Waarborg gecertificeerd is werkt eerlijk en integer. ICT Waarborg kijkt als extra zekerheid over hun schouders mee. Dat zorgt ervoor dat u de kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid krijgt die u mag verwachten. Een ander voordeel van een ICT Waarborg gecertificeerd bedrijf is dat er altijd duidelijk afspraken worden gemaakt. Afspraak = Afspraak. U mag er vanuit gaan dat alle relevante zaken op papier gezet worden.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets mis gaat bij een reparatie of de communicatie. Het mooiste is natuurlijk wanneer u dat direct met de locatie Haarlem kunt oplossen. Komt u er samen niet uit, dan zijn er altijd goede bemiddelingsmogelijkheden.

Bekijk het certificaat  Geschil aanmelden voor bemiddeling

 

De locatie Haarlem geeft minimaal 6 maanden garantie op een reparatie

De locatie Haarlem geeft op elke uitgevoerde reparatie minimaal 6 maanden garantie. Het is mogelijk dat een reparatie onder afwijkende garantie voorwaarden gerepareerd wordt. Indien hier sprake van is, zal de locatie Haarlem u hiervan van tevoren in kennis stellen.

 

Algemene Voorwaarden

De locatie Haarlem is een geheel zelfstandig werkend bedrijf met eigen Algemene Voorwaarden. Omdat deze Algemene Voorwaarden bij ons bekend zijn, kunt u via de onderstaande button deze voorwaarden direct inzien.

 

© Copyright 2020 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | Smartphone Reparatie Nederland is een onderdeel van Ripa Solutions

Smartphone Reparatie