Smartphone Reparatie De Wolden

Smartphone Reparatie De Wolden

Smartphone Reparatie de Wolden is een reparatiebedrijf, welke zich bezighoudt met het repareren en herstellen van mobiele telefoons. Omdat er vrij veel verschillende toestellen op de markt zijn, is het aanbod van verschillende reparaties ook groot. Hieronder kunt u in elk geval zien welke merken de locatie de Wolden voor u uit kunt voeren.

Een smartphone gaat niet zo heel vaak vanzelf kapot, vaak gaat er iets aan vooraf. Zo kan het zijn dat de smartphone is gevallen, waardoor een defect is ontstaan. Door een val kan het toestel er van de buitenkant nog netjes uitzien, terwijl er binnen in de telefoon van alles kan zijn gebeurd. Ook horen wij vaak dat een telefoon in aanraking is geweest met water, waardoor er waterschade aan het toestel is ontstaan. In alle gevallen is het fijn om te weten dat de locatie de Wolden u kan helpen.

U bent altijd welkom bij ons reparatiepunt, zonder dat u van tevoren een afspraak hoeft te maken. Ons reparatieteam is op dit moment bereikbaar voor eventuele vragen of voor het maken van een afspraak. Bekijk hieronder op welke manieren u contact op kunt nemen met de locatie De Wolden.

Onder Smartphone Reparatie De Wolden vallen de locaties: Alteveer, Ansen, de Wijk, Drogteropslagen, Echten, Eursinge, Kerkenveld, Koekange, Linde, Ruinen, Ruinerwold, Veeningen en Zuidwolde

 
Deze locatie (De Wolden) kan binnen enkele muisklikken van u zijn!

Aanmelden
 

Reparatiemogelijkheden van de locatie De Wolden

Het reparatiepunt De Wolden kan veel verschillende smartphones repareren. Om het makkelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van elk merk smartphone, welke bij de locatie De Wolden te repareren is.

Google Pixel ReparatieHuawei ReparatieiPhone ReparatieMotorola ReparatieNokia ReparatieOnePlus ReparatieOppo ReparatieSamsung ReparatieSony ReparatieXiaomi Reparatie
 

Bedrijfsgegevens van Smartphone Reparatie De Wolden

:
: Jtb-media
: Westerweiden 29
: 7961 EA Ruinerwold
 
: Binnenlopen zonder afspraak
 
Jtb-media is bereikbaar via de onderstaande mogelijkheden. Klik op de juiste button en vind de juiste contactgegevens.
 
 

Openingstijden van telefoon reparatie De Wolden

: 13:00 - 21:00
: 09:00 - 21:00
: 09:00 - 21:00
: 09:00 - 21:00
: 09:00 - 17:00
: Gesloten
: Gesloten
 

Routebeschrijving

Via het onderstaande kaartje kunt u éénvoudig een route plannen naar Jtb-media, wanneer u lopend, per fiets of per auto naar de locatie De Wolden wilt komen. Komt u liever met het openbaar vervoer, dan kunt u via de onderstaande button uw reis plannen.

Plan uw reis met het openbaar vervoer
 

Garantie

De Garantie Voorwaarden van de locatie De Wolden zijn niet bekend bij ons. Wij adviseren u van tevoren bij de locatie De Wolden te informeren naar de Garantie Voorwaarden welke zij hanteren.
 

Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van de locatie De Wolden zijn niet bij ons bekend. Wij adviseren u van tevoren bij de locatie De Wolden te informeren naar de Algemene Voorwaarden welke zij hanteren.
 
© Copyright 2020 | Alle rechten voorbehouden | Smartphone Reparatie Nederland is een onderdeel van Ripa Solutions

Smartphone Reparatie