Smartphone Reparatie De Wolden

Smartphone Reparatie De Wolden

Smartphone Reparatie de Wolden is een reparatiebedrijf, welke zich bezighoudt met het repareren en herstellen van mobiele telefoons. Omdat er vrij veel verschillende toestellen op de markt zijn, is het aanbod van verschillende reparaties ook groot. Hieronder kunt u in elk geval zien welke merken de locatie de Wolden voor u uit kunt voeren.

Een smartphone gaat niet zo heel vaak vanzelf kapot, vaak gaat er iets aan vooraf. Zo kan het zijn dat de smartphone is gevallen, waardoor een defect is ontstaan. Door een val kan het toestel er van de buitenkant nog netjes uitzien, terwijl er binnen in de telefoon van alles kan zijn gebeurd. Ook horen wij vaak dat een telefoon in aanraking is geweest met water, waardoor er waterschade aan het toestel is ontstaan. In alle gevallen is het fijn om te weten dat de locatie de Wolden u kan helpen.

U bent altijd welkom bij ons reparatiepunt, zonder dat u van tevoren een afspraak hoeft te maken. Op dit moment zijn wij gesloten, via het onderstaande contactformulier kunt u een bericht achterlaten, een medewerker zal z.s.m het bericht beantwoorden.

Onder Smartphone Reparatie De Wolden vallen de locaties: Alteveer, Ansen, de Wijk, Drogteropslagen, Echten, Eursinge, Kerkenveld, Koekange, Linde, Ruinen, Ruinerwold, Veeningen en Zuidwolde

 
Deze locatie (De Wolden) kan binnen enkele muisklikken van u zijn!

Aanmelden
 

Reparatiemogelijkheden van de locatie De Wolden

Het reparatiepunt De Wolden kan veel verschillende smartphones repareren. Om het makkelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van elk merk smartphone, welke bij de locatie De Wolden te repareren is.

Google Pixel ReparatieHuawei ReparatieiPhone ReparatieMotorola ReparatieNokia ReparatieOnePlus ReparatieOppo ReparatieSamsung ReparatieSony ReparatieXiaomi Reparatie
 

Bedrijfsgegevens van Smartphone Reparatie De Wolden

:
: Smartphone Reparatie De Wolden
 
Omdat Smartphone Reparatie De Wolden een gratis vermelding heeft, is het uitsluitend mogelijk om via de onderstaande buttons in contact te komen met Smartphone Reparatie De Wolden.
 
 

De openingstijden of dienstverlening kunnen anders zijn vanwege COVID-19

Openingstijden van telefoon reparatie De Wolden

: 13:00 - 21:00
: 09:00 - 21:00
: 09:00 - 21:00
: 09:00 - 21:00
: 09:00 - 17:00
: Gesloten
: Gesloten
 

Garantie

De Garantie Voorwaarden van de locatie De Wolden zijn niet bekend bij ons. Wij adviseren u van tevoren bij de locatie De Wolden te informeren naar de Garantie Voorwaarden welke zij hanteren.
 

Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van de locatie De Wolden zijn niet bij ons bekend. Wij adviseren u van tevoren bij de locatie De Wolden te informeren naar de Algemene Voorwaarden welke zij hanteren.
 
© Copyright 2020 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | Smartphone Reparatie Nederland is een onderdeel van Ripa Solutions

Smartphone Reparatie