Smartphone Reparatie Almere Buiten

Smartphone Reparatie  Almere Buiten

Wanneer uw smartphone defect is dan wilt u meestal z.s.m. een professionele smartphone reparatie uit laten voeren. De locatie Almere Buiten is een betrouwbaar adres welke vrijwel elke reparatie aan uw smartphone uit kan voeren. Wij hebben dagelijks tevreden klanten vanuit de omgeving van Almere Buiten.

De locatie Almere Buiten werkt uitsluitend op afspraak, kijk hieronder op welke manieren u een afspraak kunt maken bij één van onze reparateurs. Op dit moment zijn wij gesloten, via het onderstaande contactformulier kunt u een bericht achterlaten, een medewerker zal z.s.m het bericht beantwoorden.

 
 

Reparatiemogelijkheden van de locatie Almere Buiten

Het reparatiepunt Almere Buiten kan veel verschillende smartphones repareren. Om het makkelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van elk merk smartphone, welke bij de locatie Almere Buiten te repareren is.

Google Pixel Reparatie Almere BuitenHTC Reparatie Almere BuitenHuawei Reparatie Almere BuiteniPhone Reparatie Almere BuitenLG Reparatie Almere BuitenMotorola Reparatie Almere BuitenNokia Reparatie Almere BuitenOnePlus Reparatie Almere BuitenOppo Reparatie Almere BuitenSamsung Reparatie Almere BuitenSony Reparatie Almere BuitenXiaomi Reparatie Almere Buiten
 

Bedrijfsgegevens van de locatie Almere Buiten

:
Mobile Repair Company
:
Drakensteynpad 43
:
1333 XM Almere
 
:
:
036-2340134
:
 
:
Reparaties uitsluitend op afspraak
 

Openingstijden locatie Almere Buiten

 
:
09:00 - 18:00
:
09:00 - 18:00
:
09:00 - 18:00
:
09:00 - 18:00
:
09:00 - 21:00
:
09:00 - 18:00
:
Gesloten
 

Routebeschrijving

De locatie Almere vindt u in de Landgoederenbuurt te Almere Buiten. Wij zijn makkelijk te bereiken per auto, fiets maar ook per openbaar vervoer. Komt u per auto dan zijn er altijd voldoende parkeerplekken voor de deur, het parkeren is geheel gratis. U kunt uw auto- of fietsreis plannen via de onderstaande kaart. Komt u liever met het OV, de bushalte (Landgoederenbuurt) van lijn M7 ligt op 100 meter afstand van onze locatie.

 

De locatie Almere Buiten geeft minimaal 6 maanden garantie op een reparatie

De locatie Almere Buiten geeft op elke uitgevoerde reparatie minimaal 6 maanden garantie. Het is mogelijk dat een reparatie onder afwijkende garantie voorwaarden gerepareerd wordt. Indien hier sprake van is, zal de locatie Almere Buiten u hiervan van tevoren in kennis stellen.

 

Algemene Voorwaarden

De locatie Almere Buiten is een geheel zelfstandig werkend bedrijf met eigen Algemene Voorwaarden. Omdat deze Algemene Voorwaarden bij ons bekend zijn, kunt u via de onderstaande button deze voorwaarden direct inzien.

 

Contactformulier

Via het onderstaande contactformulier kunt u Smartphone Reparatie Almere Buiten 24/7 een bericht sturen. Eén van hun medewerkers zal deze z.s.m. beantwoorden.

Naam
E-mail
Telefoon
Onderwerp
Bericht

Scherm Reparatie Almere Buiten

Met grote regelmaat komen mensen bij ons langs met een defect scherm van hun smartphone. Het gebeurd zelden dat een scherm van een telefoon er spontaan mee stopt, meestal gaat er een voorval aan vooraf. U kunt dan denken aan een val van de telefoon op de grond of zelfs in het water. In de meeste gevallen blijft het scherm gelukkig schadvrij en normaal functioneren, maar het gebeurd ook regelmatig dat het scherm hierdoor beschadigd raakt. Soms beperkt de schade aan het display zich tot enkele krassen, vervangen is dan niet noodzakelijk. Wanneer er echt barsten in het scherm zitten of het scherm totaal niet meer werkt, is vervangen van het display vaak de enige oplossing. In het geval van waterschade, adviseren wij altijd z.s.m een waterschade reiniging uit te laten voeren, hiermee kan vaak ernstige schade worden voorkomen. Maak geheel vrijblijvend een afspraak bij onze locatie Almere Buiten, wij helpen u graag verder.

 

Batterij Reparatie Almere Buiten

Een batterij reparatie aan uw smartphone is een van de meest voorkomende reparaties. Een accu wordt naarmate uw smartphone ouder wordt steeds slechter en zal u steeds vaker op moeten laden. Een defecte accu of een batterij die aan vervanging toe is, is makkelijk te herkennen. Vaak zal u opvallen dat de accu steeds minder lang mee gaat en dat u uw smartphone steeds sneller aan de oplader moet hangen. Een ander veelhorend probleem is dat de smartphone in ene uitvalt terwijl de accu nog niet helemaal leeg is. Twijfelt u of de accu van uw smartphone aan vervanging toe is? Kom geheel vrijblijvend langs bij onze locatie in Almere Buiten. Wij kunnen uw accu testen en u adviseren of deze vervangen moet worden of dat het probleem door iets anders wordt veroorzaakt.

 

Laad connector Reparatie Almere Buiten

Wanneer de smartphone niet meer goed, of geheel niet meer op wilt laden, dan is het raadzaam om eerst eens te kijken of er geen stof in de laadconnector zit. Mocht er geen stof in de laad connector zitten dan kunt u het beste, indien mogelijk de telefoon proberen op te laden met een andere lader. Mocht het toestel nog steeds niet op willen laden dan zou dit veroorzaakt kunnen worden door een defecte accu of door een defecte laadconnector. In beiden gevallen is het het beste dat de telefoon onderzocht wordt door ons team in Almere Buiten. Wij kunnen u het juiste advies geven, waarna u zelf kunt bepalen of u een reparatie uit wilt laten voeren. U bepaald namelijk zelf of de telefoon een eventuele reparatie aan de laad connector nog waard is.

 

Waterschade reiniging Almere Buiten

Ondanks dat steeds meer smartphones waterdicht geproduceerd worden, gebeurd het nog steeds regelmatig dat wij mensen in de winkel krijgen welke waterschade hebben aan hun smartphone. Een waterdichte telefoon houdt niet altijd in dat er geen waterschade kan onstaan. Mocht uw waterdichte smartphone bijvoorbeeld in een diep zwembad vallen of langer dan een bepaalde tijd onder water liggen, dan is het zelfs mogelijk om bij een waterdichte telefoon waterschade op de lopen. In dat geval is het van groot belang de smartphone direct uit te schakelen indien deze nog niet vanzelf uitgevallen is. Mocht de telefoon door het vocht al uitgevallen zijn, probeer hem dan niet weer aan te zetten. Droog de telefoon direct af en neem daarna zo snel mogelijk contact op met de locatie in Almere Buiten. Volg het advies van de reparateur op, zij maken dit vaker mee dan dat u denkt. Vaak kan door een waterschade reiniging het toestel weer normaal gebruikt worden, mocht er kortsluiting op het moederbord geweest zijn, dan is de telefoon vaak niet meer te redden.

 

Welke reparaties zijn er allemaal mogelijk?

Uiteraard zijn de bovengenoemde reparaties niet de enige reparaties welke wij bij de locatie Almere Buiten uitvoeren. Naast de eerder genoemde reparaties zijn er nog veel meer reparaties mogelijk aan uw smartphone en/of tablet. Hieronder een overzicht van alle mogelijke reparaties welke u bij onze locatie Almere Buiten uit kunt laten voeren.

 

Het laatste nieuws

GRATIS zelfherstellende hydrogel screenprotector

23-06-2023 door Mobile Repair Company - Reageer

Zelfherstellende hydrogel screenprotector Profiteer van onze speciale aanbieding in de maand Juli! Bij elke scherm reparatie ontvang je een zelfherstellende hydrogel screenprotector ter waarde van €30 helemaal GRATIS. Bovendien plaatsen wij deze voor jou, waardoor je er zeker van kunt zijn dat jouw .......

[Lees het gehele bericht]
 

10% korting op een reparatie naar keuze

08-03-2022 door Mobile Repair Company - Reageer

10 korting op een reparatie naar keuze Mobile Repair Company heeft deze maand een leuke aanbieding bedacht: Nu 10% korting op een reparatie naar keuze. 6 maanden garantie ✓ Hoogste kwaliteit onderdelen ✓ Laagste prijs garantie ✓ Binnen 1 uur klaar service ✓ Best beoordeeld Deze aanbieding is geldig van .......

[Lees het gehele bericht]
 

Apple Watch reparatie nu ook beschikbaar

18-02-2022 door Mobile Repair Company - Reageer

Apple Watch reparatie nu ook beschikbaar Mobile Repair Company repareert al vele jaren diverse merken smartphones- en tablets. Om ons reparatie aanbod te vergroten hebben wij besloten om ook Apple Watch reparaties te gaan aanbieden. Vanaf vandaag kunt u bij ons terecht voor elke Apple Watch .......

[Lees het gehele bericht]
 

MacBook reparatie nu ook beschikbaar

24-01-2022 door Mobile Repair Company - Reageer

MacBook reparatie nu ook beschikbaar Mobile Repair Company repareert al vele jaren diverse merken smartphones- en tablets. Om ons reparatie aanbod te vergroten hebben wij besloten om ook MacBook reparaties te gaan aanbieden. Vanaf vandaag kunt u bij ons terecht voor elke MacBook reparatie. Op .......

[Lees het gehele bericht]
 

NIEUW Hydro Gel protectors voor alle Smartphones en Tablets

11-06-2021 door Mobile Repair Company - Reageer

iPhone 11 Pro Max met hydro gel protector voor- en achterkant Onze Hydro Gel protectors bieden een superieure bescherming zonder het strakke uiterlijk van uw apparaat te veranderen. De standaard Tempered Glass screenprotectors zijn gemaakt van een stugger en harder type kunststof. Hydro Gel is een flexibeler materiaal, welke dunner is maar .......

[Lees het gehele bericht]
 

iPhone reparatie Almere

28-11-2019 door Mobile Repair Company - Reageer

iPhone reparatie AlmereiPhone reparatie Almere dat is ook wel de naam waar Mobile Repair Company in Almere onder bekend staat. Mobile Repair Company is een bekend en betrouwbaar reparatiebedrijf in Almere welke de specialist is in elke iPhone reparatie. Al meer dan .......

[Lees het gehele bericht]
 

Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoeren

09-10-2019 door Mobile Repair Company - Reageer

Batterij reparatie aan uw smartphone laten uitvoerenBatterij reparatie Naast een scherm reparatie is een batterij reparatie één van de meest voorkomende reparaties aan een smartphone. Wanneer u uw smartphone normaal gebruikt gaat een batterij gemiddeld anderhalf jaar tot twee jaar mee voordat de eerste klachten zich zullen .......

[Lees het gehele bericht]
 

Scherm reparatie laten uitvoeren

20-09-2019 door Mobile Repair Company - Reageer

Scherm reparatie laten uitvoeren Scherm reparatie Wilt u een scherm reparatie laten uitvoeren aan uw smartphone- of tablet omdat deze gevallen is? Geen probleem! Bij Mobile Repair Company bent u op het juiste adres als het gaat om een scherm reparatie. Elke scherm reparatie voeren .......

[Lees het gehele bericht]
 

Xiaomi- en Oppo reparatie nu ook beschikbaar

10-09-2019 door Mobile Repair Company - Reageer

Xiaomi- en Oppo reparatie nu ook beschikbaarMobile Repair Company repareert al vele jaren diverse merken smartphones- en tablets. Om ons reparatie aanbod te vergroten hebben wij besloten om ook Xiaomi- en Oppo reparaties te gaan aanbieden. Vanaf vandaag kunt u bij ons terecht voor elke Xiaomi- .......

[Lees het gehele bericht]
 

Mobile Repair Company Gold Member van iPhone reparaties Nederland

14-08-2019 door iPhone reparaties Nederland - Reageer

Gold MemberMobile Repair Company uit Almere is het eerste bedrijf welke deelnam aan het concept van iPhone reparaties Nederland, dit is nu alweer bijna 1,5 jaar geleden. Mobile Repair Company was ook de eerste Gold Member van iPhone reparaties Nederland. Mobile Repair .......

[Lees het gehele bericht]
 

Smartphone- en tablet reparaties in Almere

01-08-2019 door Mobile Repair Company - Reageer

Mobile Repair Company Mobile Repair Company is een begrip in Almere en omstreken op het gebied van smartphone- en tablet reparaties. U kunt bij ons terecht voor het repareren van de volgende merken Apple, Samsung, Huawei, HTC, Nokia, Sony, LG, OnePlus, Google en .......

[Lees het gehele bericht]
 

Wilt u een blogbericht plaatsen op ons uitgebreide Blog Netwerk? Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 
© Copyright 2020 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | Smartphone Reparatie Nederland is een onderdeel van Ripa Solutions

Smartphone Reparatie