Smartphone Reparatie Weert

Smartphone Reparatie Weert

Smartphone Reparatie Weert, ook in het zuiden van het land kunt u een smartphone laten repareren, wanneer deze defect is. De locatie Weert is niet zomaar een reparatiebedrijf, zij staan al jaren bekend als een professioneel en betrouwbaar smartphone reparatiepunt. Elke smartphone, welke kapot is wordt op dezelfde wijze behandeld, zo kunt u er blind vanuit gaan dat uw defecte smartphone bij ons in juiste handen is.

Of het nu om een defect scherm, defecte laadconnector, slechtwerkende accu, waterschade of een totaal ander defect gaat. De locatie Weert weet het altijd weer voor elkaar te krijgen, dat u met een glimlach het reparatiepunt verlaat. Dat is ook echt hetgeen wat de reparateur in Weert motiveert, zolang u tevreden bent, gaan zij ervan uit dat de reparatie naar volle tevredenheid is uitgevoerd.

U bent altijd welkom bij ons reparatiepunt, zonder dat u van tevoren een afspraak hoeft te maken. Ons reparatieteam is op dit moment bereikbaar voor eventuele vragen of voor het maken van een afspraak. Bekijk hieronder op welke manieren u contact op kunt nemen met de locatie Weert.

Onder Smartphone Reparatie Weert vallen de locaties: Stramproy en Weert

 
Deze locatie (Weert) kan binnen enkele muisklikken van u zijn!

Aanmelden
 

Reparatiemogelijkheden van de locatie Weert

Het reparatiepunt Weert kan veel verschillende smartphones repareren. Om het makkelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van elk merk smartphone, welke bij de locatie Weert te repareren is.

Google Pixel ReparatieHuawei ReparatieiPhone ReparatieLG ReparatieNokia ReparatieOnePlus ReparatieOppo ReparatieSamsung ReparatieSony ReparatieXiaomi Reparatie
 

Bedrijfsgegevens van Smartphone Reparatie Weert

:
: Leyna Mobile
: Maaspoort 49a
: 6001 BN Weert
 
: Binnenlopen zonder afspraak
 
Leyna Mobile is bereikbaar via de onderstaande mogelijkheden. Klik op de juiste button en vind de juiste contactgegevens.
 
 

Openingstijden van telefoon reparatie Weert

: 13:00 - 18:00
: 10:00 - 18:00
: 10:00 - 18:00
: 10:00 - 21:00
: 10:00 - 18:00
: 10:00 - 17:00
: Gesloten
 

Routebeschrijving

Via het onderstaande kaartje kunt u éénvoudig een route plannen naar Leyna Mobile, wanneer u lopend, per fiets of per auto naar de locatie Weert wilt komen. Komt u liever met het openbaar vervoer, dan kunt u via de onderstaande button uw reis plannen.

Plan uw reis met het openbaar vervoer
 

Garantie

De Garantie Voorwaarden van de locatie Weert zijn niet bekend bij ons. Wij adviseren u van tevoren bij de locatie Weert te informeren naar de Garantie Voorwaarden welke zij hanteren.
 

Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van de locatie Weert zijn niet bij ons bekend. Wij adviseren u van tevoren bij de locatie Weert te informeren naar de Algemene Voorwaarden welke zij hanteren.
 
© Copyright 2020 | Alle rechten voorbehouden | Smartphone Reparatie Nederland is een onderdeel van Ripa Solutions

Smartphone Reparatie