Smartphone Reparatie Roosendaal

Smartphone Reparatie  Roosendaal

Heeft u een defecte smartphone? Onze locatie in Roosendaal repareert vrijwel elke smartphone op een professionele manier, ongeacht wat er defect is. Wij zijn al geruime tijd "De Specialist" op het gebied van smartphone reparaties in de regio Roosendaal. Wij hebben dagelijks klanten vanuit Roosendaal, maar ook mensen van buiten Roosendaal weten ons steeds vaker te vinden.

U bent altijd welkom bij ons reparatiepunt, zonder dat u van tevoren een afspraak hoeft te maken. Op dit moment zijn wij gesloten, via het onderstaande contactformulier kunt u een bericht achterlaten, een medewerker zal z.s.m het bericht beantwoorden.

Onder de Smartphone Reparatie locatie Roosendaal vallen de locaties: Heerle, Moerstraten, Nispen, Roosendaal, Wouw en Wouwse Plantage

 
 

Reparatiemogelijkheden van de locatie Roosendaal

Het reparatiepunt Roosendaal kan veel verschillende smartphones repareren. Om het makkelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van elk merk smartphone, welke bij de locatie Roosendaal te repareren is.

Google Pixel Reparatie RoosendaalHTC Reparatie RoosendaalHuawei Reparatie RoosendaaliPhone Reparatie RoosendaalLG Reparatie RoosendaalMotorola Reparatie RoosendaalNokia Reparatie RoosendaalOnePlus Reparatie RoosendaalOppo Reparatie RoosendaalSamsung Reparatie RoosendaalSony Reparatie RoosendaalXiaomi Reparatie Roosendaal
 

Bedrijfsgegevens van de locatie Roosendaal

:
Smartphone Reparatie Roosendaal
:
Molenstraat 102
:
4701 JW Roosendaal
 
:
:
0165-234235
:
 
:
Binnenlopen zonder afspraak
:
Voor bezoek telefonisch contact
 

Openingstijden locatie Roosendaal

 
:
10:00 - 18:30
:
10:00 - 18:30
:
10:00 - 18:30
:
10:00 - 18:30
:
10:00 - 18:30
:
12:00 - 17:00
:
Gesloten
 

Routebeschrijving

Smartphone Reparatie Roosendaal is gevestigd aan de rand van het gezellige centrum van Roosendaal. Er zijn parkeerplekken voor de deur waar u tegen betaling uw auto kunt parkeren. Een auto- of fietsreis kunt u plannen via de onderstaande kaart. Het is ook mogelijk om met het openbaar vervoer te komen, al stopt er geen bus voor de deur, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op 220 meter loopafstand (halte de Brugstraat). Het treinstation Roosendaal ligt op 550 meter bij ons vandaan.

 

De locatie Roosendaal geeft minimaal 6 maanden garantie op een reparatie

De locatie Roosendaal geeft op elke uitgevoerde reparatie minimaal 6 maanden garantie. Het is mogelijk dat een reparatie onder afwijkende garantie voorwaarden gerepareerd wordt. Indien hier sprake van is, zal de locatie Roosendaal u hiervan van tevoren in kennis stellen.

Aanvullende Garantie Voorwaarden
Voor alle huismerk onderdelen geldt een garantietermijn van 6 maanden, originele onderdelen geven wij 12 maanden garantie op. Alleen op accu’s geldt een afwijkende garantieperiode van 3 maanden.

 

Algemene Voorwaarden

De locatie Roosendaal is een geheel zelfstandig werkend bedrijf met eigen Algemene Voorwaarden. Omdat deze Algemene Voorwaarden bij ons bekend zijn, kunt u via de onderstaande button deze voorwaarden direct inzien.

 

Contactformulier

Via het onderstaande contactformulier kunt u Smartphone Reparatie Roosendaal 24/7 een bericht sturen. Eén van hun medewerkers zal deze z.s.m. beantwoorden.

Naam
E-mail
Telefoon
Onderwerp
Bericht

Deel uw ervaring

Omdat beoordelingen steeds belangrijker worden, willen wij u vriendelijk vragen uw ervaring met de locatie Roosendaal bij ons kenbaar te maken, wij kunnen hierdoor onze dienstverlening constant verbeteren.


 

Scherm Reparatie Roosendaal

Een scherm van een smartphone is een kwetsbaar onderdeel, welke bij een val makkelijk kan beschadigen. Uiteraard kan een scherm ook kapot gaan zonder dat u uw smartphone heeft laten vallen. Een veel voorkomend probleem waardoor een scherm kapot kan gaan is waterschade. Eigenlijk in alle gevallen is een goedwerkend scherm van uw smartphone wel een vereiste om uw telefoon optimaal te kunnen gebruiken. Dus wat de reden ook is van een kapot scherm, een scherm reparatie wilt u het liefst zo snel en goed mogelijk laten uitvoeren, tegen een betaalbare prijs. Ons team in Roosendaal kan u hierbij zeker helpen, informeer gerust naar de mogelijkheden en de prijzen. Uiteraard is het inwinnen van informatie geheel vrijblijvend.

 

Batterij Reparatie Roosendaal

Een andere reparatie welke vaak voorkomt is een batterij reparatie. Vrijwel altijd zal de accu vervangen moeten worden en kan de oude accu niet gerepareerd worden. De problemen welke zich vaak voordoen wanneer de batterij slecht begint te worden zijn: Snel leeglopen van de accu, een telefoon welke spontaan uitvalt, het niet meer goed op kunnen laden van de smartphone. Echter kunt u het beste de telefoon laten onderzoeken, wanneer u denkt dat de accu slecht begint te worden. Een slechte Laad Connector kan namelijk voor dezelfde soort klachten zorgen. Onze smartphone reparateurs in Roosendaal helpen u graag verder, maak geheel vrijblijvend een afspraak bij de locatie Roosendaal.

 

Laad connector Reparatie Roosendaal

Vaak wordt gedacht dat de laad connector van de telefoon kapot is, terwijl dit niet altijd het geval is. Dus voordat u een laad connector reparatie uit laat voeren is het raadzaam om eerst de volgende punten te controleren. Check eerst of er geen pluk stof in de laad connector zit, waardoor de oplader gewoonweg geen goed contact meer kan maken, met als gevolg dat de accu niet meer op wilt laden. Is dat niet het geval, dan kunt u eerst nog proberen de telefoon op te laden met een andere lader. Mocht de telefoon nu gewoon opladen dan volstaat u met het kopen van een nieuwe oplader en hoeft u geen laad connector te laten vervangen door een reparatiewinkel. Denkt u dat de laadconnector wel aan vervanging toe is? De reparateurs van de locatie Roosendaal helpen u graag verder.

 

Waterschade reiniging Roosendaal

Logischerwijs komt een waterschade reiniging vaker voor bij een smartphone dan bij een tablet. Smartphones worden de laatste tijd steeds vaker waterdicht verkocht, waardoor de waterschade reiniging in de toekomst minder vaak voor zal komen. Toch zegt een waterdicht toestel niet alles, wanneer een toestel ooit voor reparatie bij een reparatiebedrijf geweest is, is het mogelijk dat deze niet goed waterdicht afgemonteerd is. Uw apparaat is in dat geval niet meer waterdicht en u loopt dan net zoveel risico op een waterschade reiniging dan een toestel welke niet waterdicht is. Meestal wordt er geen garantie gegeven op een waterschade reiniging, dit heeft ermee te maken dat er soms pas veel later problemen kunnen onstaan ten gevolge van waterschade. Het is altijd van heel groot belang een toestel zo snel mogelijk weg te brengen naar een reparatiebedrijf wanneer u denkt waterschade te hebben. Onze locatie Roosendaal helpt u graag verder in het geval van waterschade aan uw smartphone of tablet.

 

Welke reparaties zijn er allemaal mogelijk?

Omdat het vrijwel onmogelijk is elke reparatie hierboven te beschrijven, hebben wij ons beperkt tot de 4 meest voorkomende smartphone reparaties. Uiteraard zijn er veel meer reparaties mogelijk aan uw smartphone en/of tablet. Hieronder geven wij een opsomming weer van elke reparatie welke wij regelmatig voor klanten uit Roosendaal en omgeving uitvoeren.

 

© Copyright 2020 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | Smartphone Reparatie Nederland is een onderdeel van Ripa Solutions

Smartphone Reparatie