Smartphone Reparatie Assen

Smartphone Reparatie  Assen

Heeft u een defecte smartphone? Onze locatie in Assen repareert vrijwel elke smartphone op een professionele manier, ongeacht wat er defect is. Wij zijn al geruime tijd "De Specialist" op het gebied van smartphone reparaties in de regio Assen. Wij hebben dagelijks klanten vanuit Assen, maar ook mensen van buiten Assen weten ons steeds vaker te vinden.

U bent altijd welkom bij ons reparatiepunt, zonder dat u van tevoren een afspraak hoeft te maken. Ons reparatieteam is op dit moment bereikbaar voor eventuele vragen of voor het maken van een afspraak. Bekijk hieronder op welke manieren u contact op kunt nemen met de locatie Assen.

Onder de Smartphone Reparatie locatie Assen vallen de locaties: Assen, Loon, Rhee, Ter Aard, Ubbena, Zeijerveen en Zeijerveld

 
 

Reparatiemogelijkheden van de locatie Assen

Het reparatiepunt Assen kan veel verschillende smartphones repareren. Om het makkelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van elk merk smartphone, welke bij de locatie Assen te repareren is.

Google Pixel Reparatie AssenHTC Reparatie AssenHuawei Reparatie AsseniPhone Reparatie AssenLG Reparatie AssenMotorola Reparatie AssenNokia Reparatie AssenOnePlus Reparatie AssenOppo Reparatie AssenSamsung Reparatie AssenSony Reparatie AssenXiaomi Reparatie Assen
 

Bedrijfsgegevens van de locatie Assen

:
Smartphone Reparatie Assen
:
Kruisstraat 36
:
9401 JL Assen
 
:
:
0592-250251
:
 
:
Binnenlopen zonder afspraak
:
Voor bezoek telefonisch contact
 

Openingstijden locatie Assen

 
:
11:00 - 18:00
:
10:00 - 18:00
:
10:00 - 18:00
:
10:00 - 18:00
:
10:00 - 18:00
:
10:00 - 18:00
:
Gesloten
 

Routebeschrijving

Via het onderstaande kaartje kunt u éénvoudig een route plannen naar HiPhone Reparatie Assen, wanneer u lopend, per fiets of per auto naar de locatie Assen wilt komen. Komt u liever met het openbaar vervoer, dan kunt u via de onderstaande button uw reis plannen.

 

De locatie Assen geeft minimaal 6 maanden garantie op een reparatie

De locatie Assen geeft op elke uitgevoerde reparatie minimaal 6 maanden garantie. Het is mogelijk dat een reparatie onder afwijkende garantie voorwaarden gerepareerd wordt. Indien hier sprake van is, zal de locatie Assen u hiervan van tevoren in kennis stellen.

 

Algemene Voorwaarden

De locatie Assen is een geheel zelfstandig werkend bedrijf met eigen Algemene Voorwaarden. Omdat de locatie Assen geen Algemene Voorwaarden bij ons heeft ingeleverd, is het voor ons onmogelijk deze voorwaarden hier te tonen. Wij adviseren u van tevoren bij de locatie Assen te informeren naar de Algemene Voorwaarden welke zij hanteren.

 

Contactformulier

Via het onderstaande contactformulier kunt u Smartphone Reparatie Assen 24/7 een bericht sturen. Eén van hun medewerkers zal deze z.s.m. beantwoorden.

Naam
E-mail
Telefoon
Onderwerp
Bericht

Scherm Reparatie Assen

Een scherm van een smartphone is een kwetsbaar onderdeel, welke bij een val makkelijk kan beschadigen. Uiteraard kan een scherm ook kapot gaan zonder dat u uw smartphone heeft laten vallen. Een veel voorkomend probleem waardoor een scherm kapot kan gaan is waterschade. Eigenlijk in alle gevallen is een goedwerkend scherm van uw smartphone wel een vereiste om uw telefoon optimaal te kunnen gebruiken. Dus wat de reden ook is van een kapot scherm, een scherm reparatie wilt u het liefst zo snel en goed mogelijk laten uitvoeren, tegen een betaalbare prijs. Ons team in Assen kan u hierbij zeker helpen, informeer gerust naar de mogelijkheden en de prijzen. Uiteraard is het inwinnen van informatie geheel vrijblijvend.

 

Batterij Reparatie Assen

Een andere reparatie welke vaak voorkomt is een batterij reparatie. Vrijwel altijd zal de accu vervangen moeten worden en kan de oude accu niet gerepareerd worden. De problemen welke zich vaak voordoen wanneer de batterij slecht begint te worden zijn: Snel leeglopen van de accu, een telefoon welke spontaan uitvalt, het niet meer goed op kunnen laden van de smartphone. Echter kunt u het beste de telefoon laten onderzoeken, wanneer u denkt dat de accu slecht begint te worden. Een slechte Laad Connector kan namelijk voor dezelfde soort klachten zorgen. Onze smartphone reparateurs in Assen helpen u graag verder, maak geheel vrijblijvend een afspraak bij de locatie Assen.

 

Laad connector Reparatie Assen

Vaak wordt gedacht dat de laad connector van de telefoon kapot is, terwijl dit niet altijd het geval is. Dus voordat u een laad connector reparatie uit laat voeren is het raadzaam om eerst de volgende punten te controleren. Check eerst of er geen pluk stof in de laad connector zit, waardoor de oplader gewoonweg geen goed contact meer kan maken, met als gevolg dat de accu niet meer op wilt laden. Is dat niet het geval, dan kunt u eerst nog proberen de telefoon op te laden met een andere lader. Mocht de telefoon nu gewoon opladen dan volstaat u met het kopen van een nieuwe oplader en hoeft u geen laad connector te laten vervangen door een reparatiewinkel. Denkt u dat de laadconnector wel aan vervanging toe is? De reparateurs van de locatie Assen helpen u graag verder.

 

Waterschade reiniging Assen

Logischerwijs komt een waterschade reiniging vaker voor bij een smartphone dan bij een tablet. Smartphones worden de laatste tijd steeds vaker waterdicht verkocht, waardoor de waterschade reiniging in de toekomst minder vaak voor zal komen. Toch zegt een waterdicht toestel niet alles, wanneer een toestel ooit voor reparatie bij een reparatiebedrijf geweest is, is het mogelijk dat deze niet goed waterdicht afgemonteerd is. Uw apparaat is in dat geval niet meer waterdicht en u loopt dan net zoveel risico op een waterschade reiniging dan een toestel welke niet waterdicht is. Meestal wordt er geen garantie gegeven op een waterschade reiniging, dit heeft ermee te maken dat er soms pas veel later problemen kunnen onstaan ten gevolge van waterschade. Het is altijd van heel groot belang een toestel zo snel mogelijk weg te brengen naar een reparatiebedrijf wanneer u denkt waterschade te hebben. Onze locatie Assen helpt u graag verder in het geval van waterschade aan uw smartphone of tablet.

 

Welke reparaties zijn er allemaal mogelijk?

Omdat het vrijwel onmogelijk is elke reparatie hierboven te beschrijven, hebben wij ons beperkt tot de 4 meest voorkomende smartphone reparaties. Uiteraard zijn er veel meer reparaties mogelijk aan uw smartphone en/of tablet. Hieronder geven wij een opsomming weer van elke reparatie welke wij regelmatig voor klanten uit Assen en omgeving uitvoeren.

 

© Copyright 2020 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | Smartphone Reparatie Nederland is een onderdeel van Ripa Solutions

Smartphone Reparatie