Smartphone Reparatie Utrecht

Smartphone Reparatie Utrecht

De reparateurs van Smartphone Reparatie Utrecht zijn u graag van dienst. Mocht uw smartphone kapot zijn en komt u uit de omgeving van Utrecht dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De reparateur van de locatie Utrecht zal eerst de smartphone welke defect is bekijken. Vervolgens zal er met u besproken worden welke reparatie er aan uw smartphone uitgevoert moet worden en welk prijskaartje eraan zal hangen. Tot slot bepaald u of u het waard vindt de smartphone te laten repareren. Smartphone Reparatie Utrecht kan u wel adviseren in het maken van de juiste keus.

Zodra u besloten heeft de smartphone bij de locatie Utrecht te laten repareren dan kunt u deze bij hen achterlaten. In sommige gevallen kunt u op de reparatie wachten, is dit niet mogelijk dan zal er met u een tijdstip worden afgesproken waarop u de gerepareerde smartphone weer op kunt halen.

Onder Smartphone Reparatie Utrecht vallen de locaties: Utrecht-Binnenstad, Utrecht-Leidsche Rijn, Utrecht-Noordoost, Utrecht-Noordwest, Utrecht-Oost, Utrecht-Overvecht, Utrecht-Vleuten-De Meern, Utrecht-West, Utrecht-Zuid en Utrecht-Zuidwest.

 
Deze locatie (Utrecht) kan binnen enkele muisklikken van u zijn!

Aanmelden
 

Reparatiemogelijkheden van de locatie Utrecht

Het reparatiepunt Utrecht kan veel verschillende smartphones repareren. Om het makkelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van elk merk smartphone, welke bij de locatie Utrecht te repareren is.

Huawei ReparatieiPhone ReparatieOnePlus ReparatieSamsung Reparatie
 

Locatiegegevens

:
: Smartphone Reparatie Utrecht
 
Smartphone Reparatie Utrecht is bereikbaar via onderstaande buttons:
 
 

De openingstijden of dienstverlening kunnen anders zijn vanwege COVID-19

Openingstijden van Smartphone reparatie Utrecht

: 09:00 - 19:00
: 09:00 - 19:00
: 09:00 - 19:00
: 09:00 - 19:00
: 09:00 - 19:00
: 10:00 - 17:00
: Gesloten
 

De locatie Utrecht geeft minimaal 6 maanden garantie op een reparatie

De locatie Utrecht geeft op elke uitgevoerde reparatie minimaal 6 maanden garantie. Het is mogelijk dat een reparatie onder afwijkende garantie voorwaarden gerepareerd wordt. Indien hier sprake van is, zal de locatie Utrecht u hiervan van tevoren in kennis stellen.

 

Algemene Voorwaarden

De locatie Utrecht is een geheel zelfstandig werkend bedrijf met eigen Algemene Voorwaarden. Omdat deze Algemene Voorwaarden bij ons bekend zijn, kunt u via de onderstaande button deze voorwaarden direct inzien.

 

© Copyright 2020 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | Smartphone Reparatie Nederland is een onderdeel van Ripa Solutions

Smartphone Reparatie