Smartphone Reparatie Rotterdam-Hoogvliet

Smartphone Reparatie Rotterdam-Hoogvliet

De reparateurs van Smartphone Reparatie Rotterdam-Hoogvliet zijn u graag van dienst. Mocht uw smartphone kapot zijn en komt u uit de omgeving van Rotterdam-Hoogvliet dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De reparateur van de locatie Rotterdam-Hoogvliet zal eerst de smartphone welke defect is bekijken. Vervolgens zal er met u besproken worden welke reparatie er aan uw smartphone uitgevoert moet worden en welk prijskaartje eraan zal hangen. Tot slot bepaald u of u het waard vindt de smartphone te laten repareren. Smartphone Reparatie Rotterdam-Hoogvliet kan u wel adviseren in het maken van de juiste keus.

Zodra u besloten heeft de smartphone bij de locatie Rotterdam-Hoogvliet te laten repareren dan kunt u deze bij hen achterlaten. In sommige gevallen kunt u op de reparatie wachten, is dit niet mogelijk dan zal er met u een tijdstip worden afgesproken waarop u de gerepareerde smartphone weer op kunt halen.

 
Deze locatie (Rotterdam-Hoogvliet) kan binnen enkele muisklikken van u zijn!

Aanmelden
 

Reparatiemogelijkheden van de locatie Rotterdam-Hoogvliet

Het reparatiepunt Rotterdam-Hoogvliet kan veel verschillende smartphones repareren. Om het makkelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van elk merk smartphone, welke bij de locatie Rotterdam-Hoogvliet te repareren is.

Huawei ReparatieiPhone ReparatieOnePlus ReparatieSamsung Reparatie
 

Locatiegegevens

:
: Smartphone Reparatie Rotterdam-Hoogvliet
 
Smartphone Reparatie Rotterdam-Hoogvliet is bereikbaar via onderstaande buttons:
 
 

De openingstijden of dienstverlening kunnen anders zijn vanwege COVID-19

Openingstijden van Smartphone reparatie Rotterdam-Hoogvliet

: 09:30 - 18:00
: 09:30 - 18:00
: 09:30 - 18:00
: 09:30 - 18:00
: 09:30 - 18:00
: 10:00 - 17:00
: Gesloten
 

De locatie Rotterdam-Hoogvliet geeft minimaal 6 maanden garantie op een reparatie

De locatie Rotterdam-Hoogvliet geeft op elke uitgevoerde reparatie minimaal 6 maanden garantie. Het is mogelijk dat een reparatie onder afwijkende garantie voorwaarden gerepareerd wordt. Indien hier sprake van is, zal de locatie Rotterdam-Hoogvliet u hiervan van tevoren in kennis stellen.

 

Algemene Voorwaarden

De locatie Rotterdam-Hoogvliet is een geheel zelfstandig werkend bedrijf met eigen Algemene Voorwaarden. Omdat deze Algemene Voorwaarden bij ons bekend zijn, kunt u via de onderstaande button deze voorwaarden direct inzien.

 

© Copyright 2020 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | Smartphone Reparatie Nederland is een onderdeel van Ripa Solutions

Smartphone Reparatie