Smartphone Reparatie Naarden

Smartphone Reparatie Naarden

Smartphone Reparatie Naarden is een locatie, welke midden in het Gooi gelegen is en waar u met een gerust hart uw smartphone kunt laten repareren. Hieronder kunt u zien welke merken smartphones er bij de locatie Naarden gerepareerd kunnen worden. Wanneer uw merk smartphone hieronder vermeldt wordt, dan kunt u deze zonder problemen bij de locatie Naarden laten repareren.

Er zijn erg veel verschillende reparaties mogelijk aan een smartphone. Veel voorkomende reparaties zijn: scherm reparaties, batterij reparaties, laadconnector reparaties, maar ook waterschades komen nog steeds regelmatig voor, dit terwijl steeds meer toestellen waterdicht horen te zijn. Wanneer u een smartphone heeft welke waterdicht hoort te zijn, houdt dit niet direct in dat er geen waterschade op kan treden. Zo kan het zijn dat uw smartphone ooit ergens gerepareerd is en niet goed waterdicht is afgeleverd.

Naast de genoemde reparaties zijn er uiteraard veel meer reparaties mogelijk. Zodra u denkt dat uw smartphone defect is, dan bent u bij onze locatie Naarden altijd welkom. De reparateurs van de locatie Naarden helpen u graag verder, zodat u op korte termijn weer volop gebruik kunt maken van een goed werkende smartphone.

U bent altijd welkom bij ons reparatiepunt, zonder dat u van tevoren een afspraak hoeft te maken. Ons reparatieteam is op dit moment bereikbaar voor eventuele vragen of voor het maken van een afspraak. Bekijk hieronder op welke manieren u contact op kunt nemen met de locatie Naarden.

 
Deze locatie (Naarden) kan binnen enkele muisklikken van u zijn!

Aanmelden
 

Reparatiemogelijkheden van de locatie Naarden

Het reparatiepunt Naarden kan veel verschillende smartphones repareren. Om het makkelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van elk merk smartphone, welke bij de locatie Naarden te repareren is.

Huawei ReparatieiPhone ReparatieOnePlus ReparatieSamsung Reparatie
 

Bedrijfsgegevens van Smartphone Reparatie Naarden

:
: The Fixables Bussum
: Kapelstraat 3
: 1404 HT Bussum
 
: Binnenlopen zonder afspraak
 
The Fixables Bussum is bereikbaar via de onderstaande mogelijkheden. Klik op de juiste button en vind de juiste contactgegevens.
 
 

Openingstijden van telefoon reparatie Naarden

: 09:30 - 18:00
: 09:30 - 18:00
: 09:30 - 18:00
: 09:30 - 18:00
: 09:30 - 18:00
: 10:00 - 17:00
: Gesloten
 

Routebeschrijving

Via het onderstaande kaartje kunt u éénvoudig een route plannen naar The Fixables Bussum, wanneer u lopend, per fiets of per auto naar de locatie Naarden wilt komen. Komt u liever met het openbaar vervoer, dan kunt u via de onderstaande button uw reis plannen.

Plan uw reis met het openbaar vervoer
 

Garantie

De Garantie Voorwaarden van de locatie Naarden zijn niet bekend bij ons. Wij adviseren u van tevoren bij de locatie Naarden te informeren naar de Garantie Voorwaarden welke zij hanteren.
 

Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van de locatie Naarden zijn niet bij ons bekend. Wij adviseren u van tevoren bij de locatie Naarden te informeren naar de Algemene Voorwaarden welke zij hanteren.
 
© Copyright 2020 | Alle rechten voorbehouden | Smartphone Reparatie Nederland is een onderdeel van Ripa Solutions

Smartphone Reparatie