Smartphone Reparatie Medemblik

Smartphone Reparatie Medemblik

Smartphone Reparatie Medemblik, is een reparatiebedrijf met ervaren reparateurs. Werkt de accu van uw smartphone niet meer naar behoren of is uw toestel gevallen en dient deze gerepareerd te worden. Geen reparatie is ons te gek, wij hebben een team van ervaren reparateurs die u graag helpen wanneer uw toestel kapot is. Wij zien klanten graag met een glimlach ons reparatiepunt verlaten, ons motto is dan ook dat wij pas tevreden bent wanneer u dat bent.

Een beetje afhankelijk van de soort reparatie welke er aan uw smartphone uitgevoerd moet worden, kunt u op de reparatie wachten. De ene reparatie is namelijk vrij snel te realiseren, terwijl voor een andere reparatie het toestel bijna geheel gedemonteerd moet worden. Vaak is dit ook bepalend voor de reparatieprijs. Onze reparateur bespreekt de reparatie mogelijkheden en de bijbehorende kosten graag van tevoren met u. Zo bepaald u zelf of de kosten nog opwegen tegen de waarde van de smartphone. Onze reparateur kan hierin een adviserende rol spelen.

U bent altijd welkom bij ons reparatiepunt, zonder dat u van tevoren een afspraak hoeft te maken. Op dit moment zijn wij gesloten, via het onderstaande contactformulier kunt u een bericht achterlaten, een medewerker zal z.s.m het bericht beantwoorden.

Onder Smartphone Reparatie Medemblik vallen de locaties: Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wervershoof, Wognum, Zwaagdijk-Oost en Zwaagdijk-West

 
Deze locatie (Medemblik) kan binnen enkele muisklikken van u zijn!

Aanmelden
 

Reparatiemogelijkheden van de locatie Medemblik

Het reparatiepunt Medemblik kan veel verschillende smartphones repareren. Om het makkelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van elk merk smartphone, welke bij de locatie Medemblik te repareren is.

Huawei ReparatieiPhone ReparatieSamsung ReparatieSony Reparatie
 

Bedrijfsgegevens van Smartphone Reparatie Medemblik

:
: Smartphone Reparatie Medemblik
 
Omdat Smartphone Reparatie Medemblik een gratis vermelding heeft, is het uitsluitend mogelijk om via de onderstaande buttons in contact te komen met Smartphone Reparatie Medemblik.
 
 

De openingstijden of dienstverlening kunnen anders zijn vanwege COVID-19

Openingstijden van telefoon reparatie Medemblik

: 13:00 - 18:00
: 10:00 - 18:00
: 10:00 - 18:00
: 10:00 - 18:00
: 10:00 - 21:00
: 10:00 - 17:00
: Gesloten
 

Garantie

De Garantie Voorwaarden van de locatie Medemblik zijn niet bekend bij ons. Wij adviseren u van tevoren bij de locatie Medemblik te informeren naar de Garantie Voorwaarden welke zij hanteren.
 

Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van de locatie Medemblik zijn niet bij ons bekend. Wij adviseren u van tevoren bij de locatie Medemblik te informeren naar de Algemene Voorwaarden welke zij hanteren.
 

© Copyright 2020 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | Smartphone Reparatie Nederland is een onderdeel van Ripa Solutions

Smartphone Reparatie