Smartphone Reparatie Medemblik

Smartphone Reparatie Medemblik

Smartphone Reparatie Medemblik, is een reparatiebedrijf met ervaren reparateurs. Werkt de accu van uw smartphone niet meer naar behoren of is uw toestel gevallen en dient deze gerepareerd te worden. Geen reparatie is ons te gek, wij hebben een team van ervaren reparateurs die u graag helpen wanneer uw toestel kapot is. Wij zien klanten graag met een glimlach ons reparatiepunt verlaten, ons motto is dan ook dat wij pas tevreden bent wanneer u dat bent.

Een beetje afhankelijk van de soort reparatie welke er aan uw smartphone uitgevoerd moet worden, kunt u op de reparatie wachten. De ene reparatie is namelijk vrij snel te realiseren, terwijl voor een andere reparatie het toestel bijna geheel gedemonteerd moet worden. Vaak is dit ook bepalend voor de reparatieprijs. Onze reparateur bespreekt de reparatie mogelijkheden en de bijbehorende kosten graag van tevoren met u. Zo bepaald u zelf of de kosten nog opwegen tegen de waarde van de smartphone. Onze reparateur kan hierin een adviserende rol spelen.

U bent altijd welkom bij ons reparatiepunt, zonder dat u van tevoren een afspraak hoeft te maken. Op dit moment zijn wij gesloten, via het onderstaande contactformulier kunt u een bericht achterlaten, een medewerker zal z.s.m het bericht beantwoorden.

Onder Smartphone Reparatie Medemblik vallen de locaties: Abbekerk, Andijk, Benningbroek, Hauwert, Lambertschaag, Medemblik, Midwoud, Nibbixwoud, Oostwoud, Opperdoes, Sijbekarspel, Twisk, Wervershoof, Wognum, Zwaagdijk-Oost en Zwaagdijk-West

 
 

Reparatiemogelijkheden van de locatie Medemblik

Het reparatiepunt Medemblik kan veel verschillende smartphones repareren. Om het makkelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van elk merk smartphone, welke bij de locatie Medemblik te repareren is.

Huawei ReparatieiPhone ReparatieSamsung ReparatieSony Reparatie
 

Bedrijfsgegevens van Smartphone Reparatie Medemblik

:
: Optie 1 Medemblik Telecom Service
: Nieuwstraat 41
: 1671 BB Medemblik
 
: Binnenlopen zonder afspraak
 
Optie 1 Medemblik Telecom Service is bereikbaar via de onderstaande mogelijkheden. Klik op de juiste button en vind de juiste contactgegevens.
 
 

De openingstijden of dienstverlening kunnen anders zijn vanwege COVID-19

Openingstijden van telefoon reparatie Medemblik

: 13:00 - 18:00
: 10:00 - 18:00
: 10:00 - 18:00
: 10:00 - 18:00
: 10:00 - 21:00
: 10:00 - 17:00
: Gesloten
 

Routebeschrijving

Onze locatie ligt midden in het gezellige centrum van Medemblik. Wij zijn zeer goed bereikbaar per auto, fiets en ter voet. Komt u per auto dan zijn er volop parkeerplaatsen voor de deur. U kunt uw auto hier geheel gratis parkeren, vergeet alleen niet uw parkeerschijf neer te leggen. Onze locatie bevindt zich in een blauwe zone, waardoor een parkeerschijf verplicht is. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar, onze locatie ligt op 3 minuten loopafstand van het busstation van Medemblik. Plan eenvoudig uw reis per openbaar vervoer via de onderstaande link.

 

De locatie Medemblik geeft minimaal 12 maanden garantie op een reparatie

De locatie Medemblik geeft op elke uitgevoerde reparatie minimaal 12 maanden garantie. Het is mogelijk dat een reparatie onder afwijkende garantie voorwaarden gerepareerd wordt. Indien hier sprake van is, zal de locatie Medemblik u hiervan van tevoren in kennis stellen.

 

Algemene Voorwaarden

De locatie Medemblik is een geheel zelfstandig werkend bedrijf met eigen Algemene Voorwaarden. Omdat de locatie Medemblik geen Algemene Voorwaarden bij ons heeft ingeleverd, is het voor ons onmogelijk deze voorwaarden hier te tonen. Wij adviseren u van tevoren bij de locatie Medemblik te informeren naar de Algemene Voorwaarden welke zij hanteren.
 

© Copyright 2020 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | Smartphone Reparatie Nederland is een onderdeel van Ripa Solutions

Smartphone Reparatie