Smartphone Reparatie Gooise Meren

Smartphone Reparatie Gooise Meren

Smartphone Reparatie Gooise Meren is het reparatiebedrijf, welke via ons, de telefoon reparaties voor de gemeente Gooise Meren uitvoert. Heeft u een smartphone welke kapot is, dan helpt de locatie Gooise Meren u graag verder. Zij kunnen elk onderstaand merk telefoon, professioneel, snel en betaalbaar repareren. Het reparatieteam, vindt het erg belangrijk om u met een lach op het gezicht, het reparatiepunt te zien verlaten.

Een reparatie aan een smartphone kan erg in prijs verschillen. De kosten van het te repareren onderdeel maar ook het arbeidsloon speelt daarbij een grote rol. De ene reparatie is vrij snel uit te voeren terwijl voor de andere reparatie bijna de hele smartphone gedemonteerd moet worden. Hierdoor kan de prijs van de reparatie behoorlijk beinvloed worden. Het reparatieteam van de locatie Gooise Meren voorziet u graag van de juiste informatie omtrent het defect, de uit te voeren reparatie en de bijbehorende kosten.

U bent altijd welkom bij ons reparatiepunt, zonder dat u van tevoren een afspraak hoeft te maken. Ons reparatieteam is op dit moment bereikbaar voor eventuele vragen of voor het maken van een afspraak. Bekijk hieronder op welke manieren u contact op kunt nemen met de locatie Gooise Meren.

Onder Smartphone Reparatie Gooise Meren vallen de locaties: Bussum, Naarden, Muiden en Muiderberg

 
Deze locatie (Gooise Meren) kan binnen enkele muisklikken van u zijn!

Aanmelden
 

Reparatiemogelijkheden van de locatie Gooise Meren

Het reparatiepunt Gooise Meren kan veel verschillende smartphones repareren. Om het makkelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van elk merk smartphone, welke bij de locatie Gooise Meren te repareren is.

Huawei ReparatieiPhone ReparatieOnePlus ReparatieSamsung Reparatie
 

Bedrijfsgegevens van Smartphone Reparatie Gooise Meren

:
: The Fixables Bussum
: Kapelstraat 3
: 1404 HT Bussum
 
: Binnenlopen zonder afspraak
 
The Fixables Bussum is bereikbaar via de onderstaande mogelijkheden. Klik op de juiste button en vind de juiste contactgegevens.
 
 

Openingstijden van telefoon reparatie Gooise Meren

: 09:30 - 18:00
: 09:30 - 18:00
: 09:30 - 18:00
: 09:30 - 18:00
: 09:30 - 18:00
: 10:00 - 17:00
: Gesloten
 

Routebeschrijving

Via het onderstaande kaartje kunt u éénvoudig een route plannen naar The Fixables Bussum, wanneer u lopend, per fiets of per auto naar de locatie Gooise Meren wilt komen. Komt u liever met het openbaar vervoer, dan kunt u via de onderstaande button uw reis plannen.

Plan uw reis met het openbaar vervoer
 

Garantie

De Garantie Voorwaarden van de locatie Gooise Meren zijn niet bekend bij ons. Wij adviseren u van tevoren bij de locatie Gooise Meren te informeren naar de Garantie Voorwaarden welke zij hanteren.
 

Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van de locatie Gooise Meren zijn niet bij ons bekend. Wij adviseren u van tevoren bij de locatie Gooise Meren te informeren naar de Algemene Voorwaarden welke zij hanteren.
 
© Copyright 2020 | Alle rechten voorbehouden | Smartphone Reparatie Nederland is een onderdeel van Ripa Solutions

Smartphone Reparatie