Smartphone Reparatie Den Bosch

Smartphone Reparatie Den Bosch

Smartphone Reparatie Den Bosch, bij dit reparatiebedrijf kunt u altijd terecht, zolang uw smartphone onder de merken valt, welke zij repareren. Hieronder ziet u een overzicht van elk merk welke bij de locatie Den Bosch gerepareerd wordt. Onze reparateurs houden van transparantie, zo zullen zij van tevoren uitvoerig bespreken, wat er defect is, wat er gerepareerd dient te worden en welk prijskaartje er aan de reparatie vastzit. Zodra u akkoord geeft, zullen de reparateurs van de locatie Den Bosch voor u aan het werk gaan.

Welke reparatie er ook uitgevoerd wordt aan de smartphone, u mag er vanuit gaan dat dit met de grootste zorgvuldigheid gebeurd. De reparateurs van de locatie Den Bosch worden regelmatig bijgeschoold, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Ons motto is dat wij pas tevreden zijn, zodra u dat ook bent.

U bent altijd welkom bij ons reparatiepunt, zonder dat u van tevoren een afspraak hoeft te maken. Ons reparatieteam is op dit moment bereikbaar voor eventuele vragen of voor het maken van een afspraak. Bekijk hieronder op welke manieren u contact op kunt nemen met de locatie Den Bosch.

Onder Smartphone Reparatie Den Bosch vallen de locaties: Den Bosch (s-Hertogenbosch), Nuland, Rosmalen en Vinkel

 
Deze locatie (Den Bosch) kan binnen enkele muisklikken van u zijn!

Aanmelden
 

Reparatiemogelijkheden van de locatie Den Bosch

Het reparatiepunt Den Bosch kan veel verschillende smartphones repareren. Om het makkelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van elk merk smartphone, welke bij de locatie Den Bosch te repareren is.

Google Pixel ReparatieHTC ReparatieHuawei ReparatieiPhone ReparatieLG ReparatieMotorola ReparatieNokia ReparatieOnePlus ReparatieOppo ReparatieSamsung ReparatieSony ReparatieXiaomi Reparatie
 

Bedrijfsgegevens van Smartphone Reparatie Den Bosch

:
: Fixzone
: Hinthamerstraat 79
: 5211 MG Den Bosch
 
: Binnenlopen zonder afspraak
 
Fixzone is bereikbaar via de onderstaande mogelijkheden. Klik op de juiste button en vind de juiste contactgegevens.
 
 

Openingstijden van telefoon reparatie Den Bosch

: 12:30 - 18:30
: 10:30 - 18:30
: 10:30 - 18:30
: 10:30 - 18:30
: 10:30 - 18:30
: 10:30 - 17:00
: 10:30 - 17:00
 

Routebeschrijving

Via het onderstaande kaartje kunt u éénvoudig een route plannen naar Fixzone, wanneer u lopend, per fiets of per auto naar de locatie Den Bosch wilt komen. Komt u liever met het openbaar vervoer, dan kunt u via de onderstaande button uw reis plannen.

Plan uw reis met het openbaar vervoer
 

Garantie

De Garantie Voorwaarden van de locatie Den Bosch zijn niet bekend bij ons. Wij adviseren u van tevoren bij de locatie Den Bosch te informeren naar de Garantie Voorwaarden welke zij hanteren.
 

Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van de locatie Den Bosch zijn niet bij ons bekend. Wij adviseren u van tevoren bij de locatie Den Bosch te informeren naar de Algemene Voorwaarden welke zij hanteren.
 

© Copyright 2020 | Alle rechten voorbehouden | Smartphone Reparatie Nederland is een onderdeel van Ripa Solutions

Smartphone Reparatie