Smartphone Reparatie Bussum

Smartphone Reparatie Bussum

Smartphone Reparatie Bussum, het reparatiebedrijf welke gelegen is in het hart van het Gooi. De klantenkring van de locatie Bussum komt dan ook voornamelijk uit het Gooi. Heeft u een smartphone welke kapot is en wilt u deze laten repareren door een betrouwbaar adres, dan is de locatie Bussum het aangewezen adres voor uw telefoon reparatie.

Elke reparatie van de onderstaande merk(en) kunnen ze bij de locatie Bussum voor u uitvoeren. Zij houden van eerlijke communicatie, professionele reparaties en betaalbare prijzen. Spreken deze speerpunten u aan en heeft u een smartphone welke kapot is, dan is een bezoekje aan de locatie Bussum een juiste keus. De reparateurs in Bussum helpen u graag verder.

U bent altijd welkom bij ons reparatiepunt, zonder dat u van tevoren een afspraak hoeft te maken. Ons reparatieteam is op dit moment bereikbaar voor eventuele vragen of voor het maken van een afspraak. Bekijk hieronder op welke manieren u contact op kunt nemen met de locatie Bussum.

 
Deze locatie (Bussum) kan binnen enkele muisklikken van u zijn!

Aanmelden
 

Reparatiemogelijkheden van de locatie Bussum

Het reparatiepunt Bussum kan veel verschillende smartphones repareren. Om het makkelijk te maken hebben wij hieronder een overzicht gemaakt van elk merk smartphone, welke bij de locatie Bussum te repareren is.

Huawei ReparatieiPhone ReparatieOnePlus ReparatieSamsung Reparatie
 

Bedrijfsgegevens van Smartphone Reparatie Bussum

:
: The Fixables Bussum
: Kapelstraat 3
: 1404 HT Bussum
 
: Binnenlopen zonder afspraak
 
The Fixables Bussum is bereikbaar via de onderstaande mogelijkheden. Klik op de juiste button en vind de juiste contactgegevens.
 
 

Openingstijden van telefoon reparatie Bussum

: 09:30 - 18:00
: 09:30 - 18:00
: 09:30 - 18:00
: 09:30 - 18:00
: 09:30 - 18:00
: 10:00 - 17:00
: Gesloten
 

Routebeschrijving

Via het onderstaande kaartje kunt u éénvoudig een route plannen naar The Fixables Bussum, wanneer u lopend, per fiets of per auto naar de locatie Bussum wilt komen. Komt u liever met het openbaar vervoer, dan kunt u via de onderstaande button uw reis plannen.

Plan uw reis met het openbaar vervoer
 

Garantie

De Garantie Voorwaarden van de locatie Bussum zijn niet bekend bij ons. Wij adviseren u van tevoren bij de locatie Bussum te informeren naar de Garantie Voorwaarden welke zij hanteren.
 

Algemene Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden van de locatie Bussum zijn niet bij ons bekend. Wij adviseren u van tevoren bij de locatie Bussum te informeren naar de Algemene Voorwaarden welke zij hanteren.
 
© Copyright 2020 | Alle rechten voorbehouden | Smartphone Reparatie Nederland is een onderdeel van Ripa Solutions

Smartphone Reparatie